Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å sjekk for manglende DLL-filer

Postet av : Jonathan Nyberg

Microsoft Windows er et komplekst operativsystem, som består av tusenvis av individuelle filer som fungerer sammen. Mange av disse er dynamiske knyttet biblioteker, eller DLLs; disse binære kode filene inneholder subrutiner, å bli kalt på av kjørbare programmer. Hvis en DLL mangler, kan mange ting går galt. Vanligvis vil imidlertid ikke Windows varsler deg om dette faktum til det øyeblikk at den trenger det bestemte DLL. Hvis du ønsker å sjekke om noen vitale DLL'er eller andre komponenter er ikke på sin plass, må du utføre en system fil.

Du trenger:.
Password reset CD


en
Trykk på Start-knappen nederst i høyre hjørne av skjermen, og naviger til Tilbehør. menyen for å finne oppføringen for Ledetekst. Alternativt, kan du skrive "cmd" i Start-menyen er søk bar, i nyere versjoner av Windows.
To.
Høyreklikk på Ledetekst og velg "Kjør som administrator . " Skriv inn administratorpassordet.
Tre.
Se på vinduet som vises. Dette er Ledetekst --- et viktig program du kan tenke på som en slags mini-DOS i Windows, eller en utvidet versjon av Run dialogen som lar deg se noen tekst utgang en kommando gir deg. Du vil se versjonen av operativsystemet, fulgt av "C: \ Windows \ system32>". . Og en blinkende markør
4
Type "sfc /scannow" og trykk Enter. Dette vil kjøre System File Checker, en tekst-basert program som vil se gjennom alle systemfilene, DLLs inkludert, og erstatte eventuelle som mangler eller er skadet. Dette vil ta litt tid, så gjerne gjøre noe annet før prosessen er ferdig. File Checker viser prosentandelen av skanning, og skrive ut en liste over noen integritet brudd oppdaget og fikset.

Tips og advarsler


  • I off sjansen for at System File Checker ikke kan gjenopprette en bestemt DLL, prøv å gjøre en online søke etter DLL's filnavn. Mange steder finnes som tilbyr felles DLL-filer for nedlasting uten vederlag.
    Previous:nothing
    Next:hvordan system restaurere i dos modus
    
    Copyright © 2011