Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette en nøkkel virus

Postet av : Camilla Näslund

Opprinnelig tenkt som en bløff, er nøkkelen viruset faktisk en veldig real thing. Dette viruset kommer inn i datasystemet ved at du trykker på "F1"-knappen på tastaturet når en melding vises fra en ondsinnet webside ber deg om å gjøre det. Dette viruset kommer inn på grunn av et sikkerhetsproblem som opprettes når Windows VBScript og Windows hjelpefiler samhandle som Internet Explorer nettleseren kjører. Virkninger av en virusinfeksjon i maskinen din er treg ytelse, fryste programmer eller kapret komponenter. Du kan bruke gratis anti-virus programmer for å skanne, finne og rette nøkkelen viruset

Du trenger:. .
Password reset CD

Microsoft Security Essentials


1.
Bla Microsoft MSE nedlastingssiden (Resources har en side link), klikk på "Last ned nå"-knappen, og klikk på "Lagre" knappen når boksen kommer opp. Nå klikker du "Next"-knappen. Velg en harddisk reisemål for filen.
To.
Finn MSE filen og kjøre den ved å dobbeltklikke på den. Velg Microsoft operativsystem for å bekrefte og klikk på "Ja" alternativet. Klikk på "Next"-knappen etter å ha lest gjennom produktet avtalen.
Tre.
Klikk på "Valider" knappen for å forsikre deg om at din Windows versjon er gyldig og lovlig. Fortsett etter at verktøyet er ferdig den automatiske oppdateringen.
Fire.
Finn og klikk på "Home"-fanen i MSE verktøyet. Klikk på "Full" alternativet for "Full Scan. " Start MSE verktøyet skanningen ved å klikke på "Scan"-knappen. La verktøyet til å søke og ta nøkkelen viruset. Klikk på "Clean Computer" knappen for å utrydde viruset.

Microsoft Malicious Software Removal Tool


en.
Bla Microsoft MSRT Last siden (den Resources har en side link) med din nettleser og klikk på "Run "alternativet.
to.
Les Microsoft avtalen og klikk" Jeg aksepterer "for å fortsette.
tre.
Klikk på" Full Scan " mulighet til å sette opp et søk som søker hver eneste fil, mappe, programvare og komponent på harddisken. Klikk på "Next"-knappen for å starte.
Fire.
Klikk "Vis detaljert resultatet av søket" i MSRT verktøyet til å vise nøkkelen viruset. Klikk på "Finish"-knappen for å utvise nøkkelen viruset fra din datamaskin.

Avast!


en.
Bla til Avast! nedlastingssiden (Resources har en side link) og klikk på "Last ned" knappen. Følg instruksjonene for å lagre filen på harddisken og installere programmet
to.
Start datamaskinen, og trykk på "F8"-knappen på tastaturet gjentatte ganger mens Microsoft Windows starter opp til du se "Advanced Options" menyen. Finn og velg "sikkermodus" i menyen og trykker på "Enter"-tasten.
tre.
Dobbeltklikk Avast! desktop ikon for å åpne og kjøre programmet. Under "Scan lokale harddisker" delen, finne og velge "On".
Fire.
Velg "Grundig Scan. " Denne skanningen typen søk hver eneste fil, mappe, program og komponent på harddisken. Start skanningen ved å klikke på "Play".
Fem.
Fjern nøkkelen viruset ved å klikke "Slett".

Previous:nothing
Next:Slik kopierer og limer inn en webadresse

Copyright © 2011