Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å skifte en Dell Dimension 4600 system restaurere cd

Postet av : Charlotte Wannberg

Skifte gjenopprette CD for en Dell Dimension 4600 datamaskinen er enkelt gjøres ved å kontakte Dell. Dell, har en av de største PC produsenter et enkelt system på plass for mennesker som trenger å erstatte gjenopprette CD. Uten din gjenopprette CD, kan du ikke være i stand til å returnere datamaskinen tilbake til standardinnstillingene i tilfelle som et virus eller spyware bygger seg selv til operativsystemet
en.
Besøk Dell Request Backup CD's Web side.
to.
Klikk på lenken "Request Backup plater," og vent til det elektroniske skjemaet lastes.
tre.
Scroll nedover side og nøyaktig fyll i informasjonen i "Media Request" form.
fire.
Velg grunnen til at du trenger å be om et nytt gjenopprettingspunkt CD fra drop-down menyen og angi feilkoder som er til stede på datamaskinen din i boksen som ligger under drop-down menyen.
fem.
Finn tjenesten koden på baksiden av Dell Dimension 4600 arbeidsstasjon.
6.
inn din bestilling hvis du har den tilgjengelig, etterfulgt av din eventuelle kommentarer som du ønsker å formidle til Dell-representant.
7.

Klikk på "Submit" knappen og vent til ditt ordrenummer. Hvis du har bedt om mer enn ett system gjenoppretting plate, vil du bli bedt om å angi en metode for betaling for ekstra disk og /eller fraktkostnader.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke har tilgang til en datamaskin, kan du kontakte Dell på 1-800-624-9897 og legger inn bestillingen over telefon.
  • Du må kanskje kjøpe Restore CD.
  • Du kan bare være begrenset til én CD forespørsel.
  • Restore CD bedt om må være for den opprinnelige operativsystemet Systemet er installert på Dell Dimension 4600 datamaskinen på kjøpstidspunktet.
    
    Copyright © 2011