Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å reparere en datamaskin krasje

Postet av : Jeanette Morales

Datamaskiner kan gjøre oppgavene lettere i hjemmet og på jobben, men det er også tider da datamaskinen vil bare ikke gjøre det du vil den skal gjøre. Dette kan være frustrerende, og kan være et resultat av mange underliggende problemer. Datamaskinen kan krasje fra ødelagte hardware, software skadet eller mangler datafiler. Dette kan skape et problem for deg, slik du bruke litt ekstra tid på hva som kunne ha vært en enkel oppgave. Lære å fikse en datamaskin krasje selv hjemme kan lette frustrasjon og bringe datamaskinen tilbake til livet.

Avinstaller programmer


en
Les anbefalingene på skjermen hvis datamaskinen viser. en blå "krasj" skjerm. Tillat datamaskinen for å fullføre automatisk shutdown eller start. Skriv "Safe Mode" i datamaskinens menyen på den første oppstartsskjermen. Dette kan vanligvis gjøres ved å trykke på "F2" eller "F8" knappen når Windows lastes.
To.
Husk hvilke programmer du brukte når den blå skjermen kom opp. Det kan være et program som ble kjørt i bakgrunnen, ikke en du brukte aktivt. Dette kan vise deg hvilke program forårsaket at datamaskinen ikke fungerer.
Tre.
Klikk "Start" og velg "Control Panel". Klikk på "Legg til /fjern programmer"-alternativet. Dette vil bringe opp en ny dialogboks.
Fire.
Finn programmet som du tror forårsaket feilen. Velg å avinstallere programmet. Restart datamaskinen regelmessig.
Fem.
Installer programmet som du har avinstallert. Hvis problemet fortsetter, avinstallere et annet program som kan være årsaken til problemet.

Bruk en Registry Cleaner


en.
Bruk en register-renere programmet hvis problemet vedvarer og ikke er løst innen programmene dine. Det kan ikke være et problem med et program, men et problem med systemfilene.
To.
Ned en registret renere å identifisere noen systemfiler som må repareres.

tre.
Kjør installasjonsfilen og installere programmet på datamaskinen din. Følg alle installasjonsinstruksjoner.
Fire.
Start registret renere. Tillat det å skanne og fikse eventuelle problemer med systemfilene.
fem.
Start datamaskinen på nytt etter at skanningen er fullført.

Previous:nothing
Next:hvor å fastsette Shlwapi.dll

Copyright © 2011