Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å reparere crypt32 dll

Postet av : Valon Istrefi

Crypt32. dll er en modul som er avgjørende for jevn kjøring av mange programmer på din datamaskin. Den indikasjon på en feil med din Crypt32. dll filen kommer ofte i form av en feilmelding som "Crypt32. dll Not Found," "Dette programmet kunne ikke starte fordi Crypt32. dll ble ikke funnet. Re-installere programmet kan løse dette problemet, "" Kan ikkje finne [PATH] \ Crypt32. dll, "eller" Filen Crypt32. dll mangler. " I så fall må du foreta noen skritt for å reparere eller erstatte denne viktige filen.
en.
Åpne papirkurven. En av de enkleste årsakene til en manglende Crypt32. dll fil er at du kan ha et uhell slettet den. Hvis du finner filen i papirkurven og høyreklikke på den og klikke "Gjenopprett. "
To.
Re-installere et bestemt program hvis en crypt32. dll feil dukker opp når du kjører programmet. Det re-Installasjonsprosessen skal ikke bare re-installere programmet, men også Crypt32. dll filen som går sammen med programmet.
Tre.
Installer eventuelle Windows-oppdateringer som datamaskinen ber deg til. Inkludert i disse oppdateringene er ofte nye service packs som kan inneholde viktige DLL-filer -. Herunder Crypt32. dll
4
Skann systemet med et antivirusprogram som AVG, Norton eller Kaspersky. . og en malware oppdage program som Spyware Doctor, Malwarebytes eller SpyBot. Noen ganger en feil med Crypt32. dll filen kan peke på et problem i systemet registret, som disse skanner vil utrydde.
Fem.
Gjenopprett systemet til en tidligere dato, særlig til en dato rett før du begynte å få feilmeldinger om Crypt32. dll filen. Hvis du gjenopprette systemet til et punkt før de feil så er det hver sjanse du kunne gjenopprette filen.


Copyright © 2011