Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å fjerne en nettleser

Postet av : Camilla Näslund

Når en datamaskin søker på nettet, kalt den laster ned små filer cookies som tillater det å laste siden raskere neste gang du besøker den aktuelle siden. Mens denne prosessen raskere henting av informasjon du er ute etter, disse informasjonskapslene tar opp verdifull plass på datamaskinen, og kan påvirke ytelsen og faktisk føre til at Internett-økten til å bli tregere. Clearing disse informasjonskapslene av maskinen din med jevne mellomrom vil bidra til at den fungerer i tiptop form
en.
Åpne nettleseren din. Du kan gjøre dette i en av flere måter, men den enkleste måten å gjøre det er å dobbeltklikke på snarvei ikonet på skrivebordet ditt. Hvis du ikke har en nettleser snarvei på skrivebordet, åpne Programmer-menyen og finne programmet der.
To.
Åpne Sikkerhet menyen. For Internet Explorer 8. 0, er sikkerheten menyen øverst i høyre hjørne av skjermen. Du vil merke flere alternativer som vil hjelpe deg med å håndtere Internett-opplevelse. En av disse er merket "Safety. "For å åpne Safety menyen, klikk på" Safety "-lenken. Dette vil åpne en Windows meny som viser alle tilgjengelige funksjoner under denne overskriften. For IE 7. 0 og 6. x, er denne funksjonen tilgjengelig ved å klikke" Verktøy "og "Alternativer for Internett. " For Firefox, velg "Verktøy" og deretter "Alternativer. " Under menyen Alternativer, velg "Privacy".
tre.
Klikk på "Delete Browsing History," som er det første alternativet under "Safety. " Pass på at det er et merke i boksene ved siden av hver alternativ. Klikk deretter "Slett. "For Firefox, klikk på" Tøm nå "og deretter sørge for at" Browsing History u00BBer merket og klikk" Slett private data nå. "
Fire.
Sjekk resultatene. Etter prosessen er fullført, kan du sjekke resultatet av prosessen ved å åpne nettleseren og klikke på "Favoritter" på høyre side av skjermen og deretter klikke på "History"-fanen. Det burde ikke være noen resultater under denne kategorien.

Previous:nothing
Next:hvordan gjøre WMP standard mediespiller

Copyright © 2011