Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva er tegn på ormer på en datamaskin?

Postet av : Camilla Näslund

Malware beskriver noen form for ondsinnet dataprogram som kan forårsake problemer på datamaskiner som virus og ormer. Virus og ormer forskjellig i måten de sprer seg. Virus kreve handling av en bruker for å spre, for eksempel å åpne en e-post eller starte en kjørbar fil. Ormer kan spre seg automatisk uten brukermedvirkning. En rekke problemer kan bety orm infeksjon.

Uventet Starter

Malware som ormer kan føre til ustabilitet i systemet eller tvinge feil som fører til uventede datamaskinen nedstengninger og starter på nytt. Hvis datamaskinen slås av, og det er ingen annen forklaring på problemet, for eksempel en nylig maskinvare eller programvare endre, kan feilen være forårsaket av en orm. For eksempel kan Blaster og Sasser ormer, to kjente ormer, både forårsake uventet startet på nytt. Ormer kan forårsake maskinen fryser der skjermen rett og slett låser seg og kan ikke brukes og må stenges manuelt. Gjennomføre en full system scan med et antivirusprogram etter enhver systemkrasj eller fryse å hjelpe fange malware før den skaper mer problemer.

Feil popups

En annen mulig tegn på orm infeksjon er feil popups som vises på skjermen. Feil popups kan være skremmende og kan tyde på problemer med enkelte programvare eller maskinvare at ormen har infisert. Hvis du begynner å motta feilmeldinger som du aldri har sett før, er det en indikasjon på mulige malware infeksjon. Skrive ned feil informasjon kan hjelpe deg med å feilsøke årsakene til feilen vinduer.

Svak ytelse

svak datamaskinens ytelse er et generelt symptom på de fleste typer malware, inkludert ormer. Malware kjøre prosesser på datamaskiner i bakgrunnen at avfallssystemet ressurser som kan la for lite ressurser til overs til å kjøre prosesser og programmer som du prøver å bruke. Dette kan resultere i perioder av lag eller sakte øker hastigheten.

Program Feil

Uforklarlig programmet krasjer og feil er en indikasjon på mulige malware infeksjon. Ormer kan forårsake programmer på datamaskinen til funksjonsfeil ikke starte. For eksempel kan ormer være laget for å forstyrre med antivirus-eller malware fjerning programmer slik at de kan spre samtidig la brukeren ute av stand til å skanne for problemer. Worms kan blokkere enkelte nettsteder fra nettleseren eller endre programinnstillinger.

Nettverk Trafikk

Siden ormer kan spre seg over hele internett automatisk, kan de forårsake høyt nettverksbruk. Uforklarlig høy nettverk bruk og svak nettverkshastigheter er et tegn på at datamaskinen kan ha en orm. E-post sendt fra e-postadressen din uten at du er en annen mulig tegn på orm infeksjon.

Previous:nothing
Next:hvordan å reparere crypt32 dll

Copyright © 2011