Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva er årsakene til en datamaskin som kjører sakte?

Postet av : Stefan Svensson

Datamaskiner virkelig er en den utrolige moderne liv. . Men få ting er så frustrerende som en datamaskin som ser ut til å krype sammen i stedet for å arbeide effektivt. Mange spørsmål har en innvirkning på hvor rask maskinen utfører oppgaver. Noen er farlige, og andre ikke. Les produsentens materialer til datamaskinen og operativsystem for å starte prosessen med feilsøking, som hvert system fungerer litt annerledes.

For mange programmer

Av alle grunnene datamaskiner kjører sakte, kjører for mange programmer samtidig tid er høyest på listen, ifølge Colby-Sawyer College. Dessverre kan du ikke vet alle applikasjoner som kjører, noen ganger programmer er skjult, og er designet for å kjøres hver gang maskinen er i drift, om du velger å kjøre dem. Noen programmer automatisk installere andre urelaterte programmer på din datamaskin uten din viten, og de er ofte laget for å kjøres hver gang maskinen er i drift. Kontroller systemet for å finne alle programmer som kjører. Du kan ikke se dem alle, så sørg for å "unhide" skjulte programmer. Denne prosessen er forskjellig fra ett operativsystem til et annet. Det er ikke uvanlig å finne dobbelt så mange skjulte programmer som unhidden. Vær sikker på at hvert uønsket program er ikke en nødvendig komponent i et annet før du lukker programmet eller avinstallere den.

Spyware og virus

Spyware og virus er vanligvis installert hemmelighet. Spyware setter seg selv til å kjøre automatisk. Datamaskinen plukker opp ondsinnet spyware og virus fra en rekke steder som utrygge nettsteder og videresendt e-post, forklarer Best Security Tips. Videresendt e-poster er de som går inn i innboksen din med "VK" som en del av emnefeltet. Når man ser, har det vanligvis funnet veien gjennom hundrevis eller tusenvis av andre maskiner før de når ditt, plukke opp skadelig innhold på samme måte som du forkjølet. Dessuten er spyware og virus noen ganger med vilje knyttet til denne typen e-post. For å være sikker, ikke åpne e-poster sendt, uansett hvem som sender dem til deg. Spyware og virus feste til et av dine programmer og til slutt komme til datamaskinens operativsystem, der det skaper mye mer skade. Spyware og virus fjerning av programvare er tilgjengelig i elektronikk butikkene for salg. De oppdager og karantene eller fjerner skadelig innhold før den har en sjanse til å legge til og armen ut gjennom systemet.

Andre årsaker

En treg datamaskin ikke nødvendigvis er bombardert med for mange programmer, ondsinnet spyware eller virus. Noen ganger, datamaskiner ser ut til å kjøre sakte fordi systemet er utdatert, eller det ikke er nok minne. Kanskje tilkoblingen er treg på grunn av dårlig vær, ved bruk av analog i stedet for bredbånd eller DSL, eller nettstedet du vil se har mye trafikk, forklarer Microsoft. Eldre datamaskiner virke tregt, selv om de er i topp stand. De har ikke nok ressurser til å kjøre nyere programvare eller få tilgang til enkelte nettsider. Sjekk maskinens spesifikasjoner for å se om din aksepterer oppgraderinger. Noen datamaskiner oppgraderes av brukeren hjemme, og andre krever en profesjonell til å gjøre jobben. Til slutt, de fleste datamaskiner overleve sin nytte, og må erstattes.


Copyright © 2011