Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan løser jeg gjøre en feil 429 problem?

Postet av : P-O Lennartsson

Når din nettleser forsøk på å få tilgang til et nettsted som benytter ActiveX-komponenter, for eksempel videoer, lyd og Flash-spill, og Windows skript (programmeringsspråk) ikke er oppdatert, er resultatet "Runtime Error 429. " Dette skjer fordi de eldre Windows skriptet er ikke tilstrekkelig til å laste inn ActiveX-komponenter. Det er en løsning for denne feilen. Microsoft gir deg en gratis oppdatering som vil gjøre Windows script up-to-date, og la den kjøre nettsteder med ActiveX-komponenter. Denne oppdateringen blir kvitt "Runtime Error 429. «
en
tak i den Windows-oppdateringen ved å gå til Microsoft Download Center nettsted (se Ressurser) og klikke. . "Last ned" knappen.
to.
Klikk på "Lagre"-knappen, og velg en plassering på harddisken for oppdateringen nedlastingen. Klikk på "Lagre"-knappen i "Save Som "dialogboksen.
tre.
Finn oppdateringsfilen og dobbeltklikk den. Klikk på" Kjør "-knappen.
fire.
bekrefte nedlastingen ved å klikke "Ja" alternativet. Agree til produktet klausulen og klikk "Ja. Installasjon for oppdateringen vil starte.
Fem.
Klikk "OK" knappen i "Windows Script 5. 6 er nå installert!" dialogboksen. Oppdateringen er nå ferdig installert, og feilen reparert. "Runtime Error 429" skal ikke lenger vises.

Previous:nothing
Next:tilbakestilling av passord policy

Copyright © 2011