Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du løser feil 403

Postet av : Valon Istrefi

Når det er begrenset eller ingen tilgang til et web-domene, er resultatet det som kalles "Feil 403". Tillatelse til å vise enkelte nettsider kan være begrenset av administratorer. For å løse denne feilen og problemet, må du legge nødvendige tillatelser i Internet Information Services-konsollen. Web-sider kan vises én gang tillatelser er aktivert og satt på plass
en
Åpne " Start "-menyen ved å klikke på Windows-skrivebordet" Start "-knappen. Klikk på "Control Panel" alternativet.
to.
Lokaliser "Administrative Tools" ikonet og dobbeltklikke på den. En liste over konsollene vil åpne opp. Finn og dobbeltklikk på "Internet Information Services"-ikonet. Den "IIS Settings"-konsollen åpnes.
Tre.
Høyreklikk katalogen som nettlesere får feilmelding 403 og klikk "Egenskaper" i menyen.

4.
Finn og klikk på "Directory Security" kategorien i "Properties"-dialogboksen. Klikk på "Edit" knappen under "Anonym Access" delen. Sett en hake i boksen tittelen "Anonym tilgang. "Klikk" OK "-knappen.
Fem.
Klikk på" Directory "tab igjen og sørge for at alle boksene under" Tillatelser "seksjonen er ikke sjekket, med unntak blir "Les" alternativet. Kontroller at dette er sjekket. Klikk "OK. " Klikk "OK"-knappen. Dette gir brukerne muligheten til å laste opp nettsider i sin nettleser.

Previous:nothing
Next:hvor å fjerne malware

Copyright © 2011