Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å teste overføringshastighet på en harddisk i vista

Postet av : Ulf Friberg

Overføringshastighet på en harddisk er den hastigheten som data overføres til og fra stasjonen. Harddisker inneholder runde disker som spinner som de er lest. De mest populære harddisk hastigheter er 5400 og 7200 RPM. Fordi de er spinning raskere, harddisker som spinner på 7200 RPM vil vanligvis ha en raskere overføringshastighet enn en 5400 RPM-stasjonen. Hvis du ønsker å teste overføringshastighet på harddisken din, flere Vista-kompatible programmer er tilgjengelig på nettet som vil tillate deg å gjøre det.

HD Tune


en
Naviger til HD Tune Download Page og klikk link merket "hdtunepro_450_trial. exe. " Lagre filen på en lett-å-finne sted, for eksempel på skrivebordet. Dobbeltklikk på filen når den er ferdig nedlastet å starte installasjonsprogrammet, følg deretter instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.
To.
Åpne HD Tune programvaren, som vil bli ligger i Programmer-delen av Start-menyen.
tre.
Velg harddisken din fra rullegardinmenyen øverst til venstre i hovedvinduet.
fire.
Klikk "Start" for å starte diagnostisk test. Når prosessen er ferdig, vil programmet har spilt flere stykker av data, inkludert overføringshastigheten.
Fem.
Klikk på fanen merket "Benchmark" for å vise harddiskens overføringshastigheten statistikk.

Performance Test


en.
Åpne PassMark Performance Test Software Download siden i webleseren. Klikk på linken for å laste ned "6. 1 PerformanceTest," i delen "Eldre versjoner. " Husk å laste ned riktig versjonen (32 bit eller 64 bit) for operativsystemet. Hvis du er usikker på om du har en 32-bit eller 64-bit versjonen av Vista, høyreklikk på "Computer" og klikk "Egenskaper" for å vise systeminformasjon, som inkluderer informasjon om ditt operativsystem.

2.
Dobbeltklikk på installasjonsfilen ned for å starte installasjonsprogrammet. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.
Tre.
Åpne Performance Test programvaren fra Programmer-delen av Start-menyen.
Fire.

Klikk på fanen merket "Tester" øverst i vinduet.
fem.
Velg "Disk" fra Test-menyen og velg "Alle" for å starte testing av harddisken overføringshastigheten. Når testen er fullført, viser programmet resultatene på "Disk" fanen.

Bart's Stuff Test


en.
Naviger til Bart's Stuff Test 5 nedlasting delen. Klikk på linken merket "BST v5. 1. 4" for å laste ned programvaren.
To.
Pakk programvaren ved å høyreklikke zippede mappen som du lastet ned og klikke "Pakk ut alle. " Når filene er pakket ut, dobbeltklikker du på filen merket "BST5. exe "for å starte programvaren. Det er ikke nødvendig å installere programvaren før lansering.
tre.
Velg harddisken som du ønsker å teste ved hjelp av" bane "tekstboksen . øverst i vinduet som standard, har programmet din C: driver inn
4
Klikk "Start" for å starte testen
. . .

Previous:nothing
Next:hvor å fastsette en pdf nedlasting

Copyright © 2011