Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å demontere en inspiron 1000

Postet av : Camilla Näslund

Inspiron 1000 er en laptop som ble produsert rundt år 2004 og ble produsert av Dell. Den inneholder en 30 GB (gigabyte) harddisk og 256 MB (megabyte) av ram. Inkludert i Inspiron 1000 er en CD /DVD ROM, Windows XP Home Edition og en Intel Celeron Processer. Som med et kjøretøy, den eldre maskinen, jo mer problemer du vil ha med det. Finne noen å reparere eldre bærbare datamaskiner kan være en kostbar ork. Ofte, hvis du har de riktige ressursene, kan det være mer kostnadseffektivt å prøve å reparere bærbar PC på egen hånd. Ta av komponentene i Inspiron 1000 må gjøres i en bestemt rekkefølge for å få tilgang til visse deler
en

Ta ut batteriet som er på bunnen av den bærbare datamaskinen. Sørg for at din bærbare ikke er koblet til når du tar ut batteriet.
To.
Fjern DVD-stasjonen ved å fjerne de to skruene som er på bunnen av den bærbare datamaskinen. Rett ved siden av skruene, låse opp låsen.
Tre.
Fjern skruene som er merket M på bunnen av den bærbare datamaskinen. Dette er skruen til minnedekselet. Plasser skruen og minnet dekselet til side.
Fire.
Fjern de to skruene merket H. Disse skruene er koblet til harddisken dekselet. Plasser skruen med harddisken dekselet til side.
Fem.
Fjern de to skruene som er plassert under harddisken dekselet og er også merket H. Ta ut harddisken og plasser det ved siden av disse skruene. Pass på at når du tar ut harddisken, som du forsiktig ut. Dette er en veldig følsom.
6.
Fjern de to skruene som er direkte under skjermen på den bærbare datamaskinen, merket D. Åpne skjermen og trekk ut tastaturet retainer bandet ved å dra ut plasten bandet som holder strømbryteren.
7.
Ta av tastaturet ved å trekke kabelen fra hovedkortet. Dette gjøres ved å trekke i kantene av tastaturet båndet tilknytning kabel og fjerne den fra hovedkortet. Tastaturet og kabelen skal jevnt skyv ut av den bærbare datamaskinen.
8.
Fjern hovedkortet dekselet ved å skru ut de sju skruene rundt det. Ta ut skruene merket TH7 og TH9. Fjern så fan.
9.
Løsne de fire skruene våren som er merket 1 til 4. Du må starte på den første skruen og så ende opp på fjerde. Du kan deretter fjerne prosessoren varmen pinne. Trekk ut kabelen kobler til hovedkortet og skjermen. Fjern skruen er festet til hovedkortet bakken og skjermen bakken.
10.
Fjern de to skruene som er festet til baksiden av den bærbare datamaskinen som er merket D. Hold nøye med på skjermen fordi det vil være løs. Fjern forsiktig skjermen. Skru de fire skruene som er på toppen av laptop, under der skjermen pleide å være. Fjern de åtte skruene som er plassert på baksiden av laptop merket P.
11.
Fjern de to skruene som ligger på harddisken sporet. Disse skruene er også merket P. Fjern endelige settet med skruer merket P som er plassert på toppen av den bærbare datamaskinen. De er plassert i nærheten av power-knappen. Trekk musen kabelen fra hovedkortet ved å trekke i kantene. Fjern laptop dekselet.
12.
Fjern skruene merket TH15 som er plassert på hovedkortet. Fjern de fire skruene som er plassert på harddisken caddy og deretter fjerne caddy. Skru de to VGA-utgang skruer. Koble høyttalerne og koble fra CON4 som er festet til skjermen bryteren. Fjern hovedkortet.

Previous:nothing
Next:hvordan du løser feil 403

Copyright © 2011