Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å låse et tastatur i microsoft xp

Postet av : Charlotte Wannberg

Det er flere måter å låse en Windows XP-tastatur. Du må sørge for at datamaskinen er passordbeskyttet, eller låse det vil gjøre noen forskjell. Hvis du har et passord så ingen kan åpne den uten passordet. Den enkleste måten å låse en datamaskin er gjennom tastaturet. Du kan også låse tastaturet ved å opprette en snarvei eller via ledetekst
en
Hold nede "Windows" tasten på tastaturet (mellom CTRL og ALT), og trykk deretter på "L"-tasten. For å låse tastaturet trykk CTRL + ALT + DEL samtidig. En sikkerhetsfunksjon vindu med en melding om at maskinen har blitt låst av en annen bruker. Trykk CTRL + ALT + DEL igjen. Skriv inn ditt brukernavn og passord i feltene og klikk "OK".
To.
Høyreklikk et tomt område på skrivebordet, og klikk "Ny /Snarvei. " Skriv inn "rundll32. exe user32. dll, LockWorkStation" i kommandolinjen, og klikk "Next". Navn på snarveien og klikk "Finish". Klikk på denne snarvei for å låse tastaturet. For å låse tastaturet trykk CTRL + ALT + DEL samtidig. En sikkerhetsfunksjon vindu med en melding om at maskinen har blitt låst av en annen bruker. Trykk CTRL + ALT + DEL igjen. Skriv inn ditt brukernavn og passord i feltene og klikk "OK".
Tre.
Klikk "Start" og "Run". Skriv "cmd" i det åpne feltet. En svart vindu. Skriv inn "rundll32. exe user32. dll, LockWorkStation" og trykk "Enter". Tastaturet er låst. For å låse tastaturet trykk CTRL + ALT + DEL samtidig. En sikkerhetsfunksjon vindu med en melding om at maskinen har blitt låst av en annen bruker. Trykk CTRL + ALT + DEL igjen. Skriv inn ditt brukernavn og passord i feltene og klikk "OK".


Copyright © 2011