Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å komme gammel kopiere lime inn filer i windows xp

Postet av : Jonathan Nyberg

Windows XP har mange funksjoner og gjør at flere programmer å kjøre på det systemet. Mange av disse programmene tillate brukere å kopiere og lime inn filer i sin søknad parametere, og også med andre programmer. Hvis du har mistet eller slettet ved et uhell en gammel fil du har kopiert og limt inn, er det mulig å gjenopprette den på Windows XP. Windows XP har en funksjon som sporer versjoner av dokumenter eller filer, som du kan bruke til å gjenopprette de opprinnelige dataene
1. .
Klikk "Start" og deretter "Alle programmer" og klikk "Tilbehør" fra listen over programmer. En sub-menyen åpnes. Velg "System Tools" og deretter "Backup" fra listen. For sikkerhetskopiering og gjenoppretting Wizard vindu åpnes.
To.
Klikk på "Next"-knappen, og klikk på knappen Kontroller ved siden av "Gjenopprette filer og innstillinger. " Klikk "Next" for å gå til Aktiviteter Gjenopprett side i veiviseren.
Tre.
Klikk rulle barer i Elementer som skal gjenopprettes, og dra dem til venstre mot høyre eller opp og ned for å navigere filene. Alle Windows XP backup vil bli plassert i Elementer som skal gjenopprettes skriver. Merk av i boksen ved siden av mappen eller stasjonen som inneholder filen du vil gjenopprette.
Fire.
Dobbeltklikk mappen eller stasjonen for å avsløre innholdet i vinduet til høyre . Merk av-boksen ved siden av filen du vil gjenopprette og klikk på "Neste"-knappen. Veiviseren vil gjenopprette filen tilbake til sin opprinnelige plassering. Klikk på "Finish" for å lukke veiviseren når den er fullført.

Previous:nothing
Next:hvor å fastsette en ip stack i windows xp

Copyright © 2011