Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne malware

Postet av : Magnus Ekblad

Malware er et program som installerer seg på din datamaskin uten din tillatelse og utfører uønsket aktivitet. Dessverre, er flere og flere ondsinnede programmer introdusert i nettet hver dag. Eksempler inkluderer virus, ormer, trojanere, spyware, tasteloggere og reklameprogrammer. Selv om hver av de ulike former for malware medfører varierende grad av skade på systemet ditt, bør de alle være fjernet fra systemet umiddelbart ved påvisning. PC-brukere kan fjerne ethvert spor av en malware infeksjon ved hjelp av verktøyene i Windows-operativsystemet.

Du trenger:.
Ekstern harddisk


en
Koble den eksterne harddisken til datamaskinen og vente på en mappe på harddisken til å vises på. skrivebordet. Sikkerhetskopi av viktige filer til harddisken som systemet ditt kan være utilsiktet skadet under fjerningen.
To.
Besøk en malware database nettside som to Dedikert-Virus eller Raskere PC Clean Clean . Basert på symptomene på datamaskinen, registrerer systemet filer, kataloger, registeroppføringer og prosesser for malware infeksjon.
tre.
Klikk "Ctrl" "Alt" og "Delete" for å vise Windows Task Manager. Klikk på "Prosesser"-kategorien og klikk på filnavn av prosessene knyttet til malware. Klikk på "End Process"-knappen for å avslutte malware aktiviteten.
Fire.
Klikk "Start" og skriv inn "regedit" i søkefeltet. Trykk "Enter" for å åpne Registerredigering verktøyet. Klikk "Edit" på verktøylinjen og velg "Finn" alternativet. Kopier og lim inn navnet på en registeroppføringen knyttet til malware infeksjon og klikk på "Finn" knappen. Høyreklikk på ligger oppføringen og velg "Slett" fra kontekstmenyen. Gjenta denne prosessen for hver av registeroppføringer for malware programmet.
Fem.
Lukk Registerredigering, og høyre-klikk på "Start". Velg "Utforsk" for å åpne Windows Utforsker. Skriv inn navnet på et system fil eller mappe knyttet til malware i søkefeltet ligger i Explorer-grensesnittet. Høyreklikk på den viste filen og velg "Delete". Gjenta denne prosessen for hver av filene eller mappene knyttet til malware.
6.
tilbake til skrivebordet og høyre-klikk på "Recycling Bin. " Velg "Empty" for å permanent fjerne filene fra datamaskinen din. Start datamaskinen til å lagre endringer i systemet.

Previous:nothing
Next:hvor å låse et tastatur i microsoft xp

Copyright © 2011