Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette en skriver spooler

Postet av : Valon Istrefi

Hvis du får følgende feilmelding når du prøver å installere en skriver i Windows.
"Operation kunne ikke fullføres. Utskriftskøtjenesten kjører ikke "Da må du kanskje starte utskriftskøen og sikre at (RPC) Remote Procedure Call
tjenesten er også runnung. Her er hvordan du skal gå om å fikse dette problemet:

Du trenger:
May trenger skriverdrivere CD
. .
Internettilgang for drivere.
.


en.
Gå til Start, Kjør for å åpne dialogboksen Kjør og skriv tjenester. msc og klikk OK. Eller du kan prøve å starte tjenesten ved å skrive "net start spooler" i dialogboksen Kjør deretter ok.
To.
Bla ned og Dobbeltklikk Utskriftskø-tjenesten, og i dialogboksen, endre oppstartstypen til Automatisk. Dette Utskriftskøtjenesten å starte automatisk når du starter datamaskinen. Klikk på OK.
Tre.
Start maskinen på nytt og prøver å installere skriveren på nytt.
Fire.
* Hvis det ikke fungerte, skriverdriverne kan være currupted. Avinstaller all skriverprogramvaren fra datamaskinen og starte på nytt fra bunnen av. Dette kan omfatte medfølgende programvaren som fulgte med skriveren også. Hvis skrivere etc. er oppført i Kontrollpanel under Skrivere og telefakser, bør du vurdere å slette dem aswell. Clean ut alt mulig som kan være hengende Utskriftskø-tjenesten. Når installasjonen er fullført, oppdateres skriverdriveren programvaren fra skriveren produsenter nettsted. Du kan også vurdere å installere kun de programmene du trenger for å bruke skriveren.

Tips og advarsler


  • Hvis det er en nettverksskriver, sørge for at nettverkskabelen er riktig tilkoblet og at skriveren er på. Også ckeck å se om nettverksporten på skriveren fungerer som den skal.
  • Fra min erfaring, noen skrivere som "HP" ikke installeres, om i det hele installert riktig, hvis du fester den til datamaskinen før installasjonen ber deg om å, så vennligst hold det i tankene når de utfører installasjonen.
    
    Copyright © 2011