Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette en skriver spooler feil

Postet av : Stefan Svensson

Din om å skrive ut et viktig dokument som du trenger til skole eller arbeid og som du treffer som skriver ut knapp, en windows feil som sier "Operation kunne ikke fullføres. Utskriftskøtjenesten kjører ikke ". Ting å gjøre nå? Vel her er et par triks som vil fikse dette problemet

Du trenger:. .
Datamaskin
skriveren.
viktig dokument.


en.
Klikk på Start og klikk deretter på Kjør. I dialogboksen skriver du services. msc og klikker OK, vil dette bringe tjenestene vinduet opp. Bla ned til utskriftskøen, selvfølgelig bare å slå den på wont fikse det, men vi ønsker å sikre at oppstart type satt til automatisk. dobbeltklikk på utskriftskøtjenesten Service og sette starte opp til Automatisk, klikk deretter på OK.
to.
Start maskinen på nytt. Så når maskinen er oppe installere programvaren som fulgte med skriveren. Hvis du ikke har det du kan alltid gå til leverandører hjemmeside og laste det ned.
Tre.
Hvis dette ikke løser problemet vi skal ønske å avinstallere alle programvaren for skriveren og installere den. Så klikker du på Start og deretter Kjør skriv Control Panel i dialogboksen og klikker OK. Klikk på Legg til /fjern programmer og avinstallere programvaren for skriveren.
Da bør du sjekke Under Skriver og faks for å se om det var avinstallert. Hvis ikke så bare slett den. Skriver og faks er i Kontrollpanel. Når den er fullstendig avinstallert installere programvaren for skriveren.
Fire.
Da bør du sjekke Under Skriver og faks for å se om det var avinstallert. Hvis ikke så bare slett den. Skriver og faks er i Kontrollpanel.


Copyright © 2011