Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

feilsøking på dell fotoskriver 720

Postet av : Jonathan Nyberg

Med opptil 13 sider per minutt utskrift, 4800 x 1200 punkter per tomme og evnen til å skrive ut flyers, bilder og brosjyrer, det er god grunn til å holde Dell Photo Printer 720 rundt. ". Neste tilgjengelige agent" Vanlige problemer med skriveren kan ordnes hjemme, uten å måtte sende skriveren til produsenten eller til å vente på telefonen for
en.
Rett opp blekkpatronene til å løse problemer med uskarpe print outs. Åpne Dell Solution Center Program og under fanen merket "Vedlikehold" velg "Juster å fjerne uskarpe kanter. " Skriv ut en testside. Skriv inn verdiene nær mørkeste grafikken på testen papiret i justering menyen på skjermen og klikker "OK. "
To.
Resolve striper, flekker og delvis utskrifter returnere til "Vedlikehold"-fanen og velge alternativet "fjerne vannrette striper. " Hvis testsiden i utilfredsstillende, åpne skriveren og manuelt fjerne overflødig blekk fra kluten med en ren klut. Start streak testen.
Tre.
Remedy papirstopp ved å slå av skriveren. Tett tak i papiret, og trekk den ut. Bruk den andre hånden til å stablize skriveren når du fjerner papiret. Slå på skriveren og prøve ut den mislykkede siden.
Fire.
Revive en som ikke reagerer 720 fotoskriver ved å høyreklikke på skriverens ikonet i Windows "Quick Launch" oppgavelinjen, og åpne meny for "Skriveroppgaver. " I denne menyen kan du klikke på hver utskrift oppgave og velger å prøve på nytt, pause, gjenopprette eller avslutte en oppgave.

Tips og advarsler


  • For å unngå papirstopp, foreslo bruke produsenten papirstørrelser bare. Unngå bruk av slitte papir.
    
    Copyright © 2011