Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

feilsøking en HP-skriver

Postet av : Camilla Näslund

Sjekk Åpenbare

Sjekk din HP-skriver for åpenbare problemer som du enkelt kan korrigere med enkle. løsninger. Kontroller at pluggen er helt inn i stikkontakten og at den andre enden av ledningen er satt helt inn i skriveren. Kontroller at skriveren er slått på og at papirmagasinet er fylt med rene, rette kanter papir. Kontroller at du bruker riktig blekkpatroner og at de er riktig installert ved å åpne skriveren kassetten tilgang og sjekke tallene. HP blekkpatroner har unike nummer på dem til å bruke i spesifikke skriveren serien. Kontroller at HP-skriveren manuell eller på HPs hjemmeside hvis du ikke er sikker på om patronen tallene til å bruke i skriveren. HP-skriveren kan fungere på riktig måte hvis du var i stand til å korrigere noen av disse åpenbare problemene.

Start skriver

Start skriveren ved å holde "On /Off"-knappen nede i flere sekunder, før skriveren slås av . La HP-skriveren til å forbli av i minst 30 sekunder før du slår den på igjen. Denne enkle fremgangsmåten hjelper også hvis skriveren ser ut til å ha frosset eller svarer ikke. Husk å besøke HPs nettsted eller se i din HP bruksanvisningen for flere forslag. En aktiv chat assistent er tilgjengelig på HPs hjemmeside hvis du trenger ekstra hjelp.

Installer programvare, Last ned drivere

Finn den opprinnelige programvaren som fulgte med HP-skriveren når du kjøpte den. Bruk "Install /Uninstall" verktøyet finnes på datamaskinens kontrollpanel for å avinstallere skriverprogramvaren fra datamaskinen. Koble skriveren fra datamaskinen, og installere skriverprogramvaren som anvist direkte fra platen. Når programvaren er ferdig installert, koble skriveren til datamaskinen igjen for å se om det fungerer. Du må kanskje laste ned nye drivere eller driver oppdateringer for datamaskinen. Besøk HPs nettsted og se etter nye drivere eller oppdateringer for din maskinvare.

Sett Deler

Hvis utskriften er for lys på dokumentene eller en feilmelding sier, "skriveren er tom for blekk," erstatte blekkpatroner for å rette problemet. Juster blekkpatronene hvis utskriften er uklar. Denne prosessen er vanligvis automatisk hvis du installerer en ny patron, eller fjerne en patron og deretter sette den tilbake. Hvis du mottar en feilmelding som indikerer at skriveren er opptatt, eller minnet er fullt, gjør at skriveren for å fullføre utskriften. Deretter tømme minnet på skriveren ved utskrift eller sletting av lagrede dokumenter. Et annet alternativ kan være å legge en SDRAM DIMM-minne-modul for å øke tilgjengelig skriver minne. Hvis skriveren ikke plukke opp papiret riktig, prøve å erstatte den automatiske Inntaksvalsen montering. Husk å koble skriveren før service det. Sjekk Resources avsnittet nedenfor for en lenke for å erstatte en ADF forsamling på HP-skriver.


Copyright © 2011