Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik skriver du en pc vedlikeholdskontrakt

Postet av : Jan-Olof Stoor

Hvis du jobber på datamaskiner som hobby eller på forretningsreise, er det en god idé å ha en PC vedlikeholdskontrakt for tjenestene dine. Juridiske spørsmål kan stamme fra uanmeldt eller ukjente forventninger og resonnement, en skriftlig avtale vil redde alle stress og tid. Denne artikkelen vil gi kontrakt retningslinjer, men det bør ikke ta plassen til juridisk rådgivning

Du trenger:.
En lawyera grunnleggende idé om din servicesa prisstruktur


1. .
Avgjør om kontrakten vil dekke timeprisene eller en flat avgift for hver tjeneste utført. Etablere pengebeløp. Når dette er satt i kontrakten, er hver av partene bundet til den avtalte pris.
To.
Skriv i alle skrivere, servere og arbeidsstasjoner være dekket i kontrakten. Begge parter må være enige hvilke deler av utstyret vil bli dekket. Ta med en klausul som krever service på nytt utstyr som skal legges skriftlig for å sikre at det er en felles forståelse om flere elementer må legges til etter at kontrakten er signert.
Tre.
Angi et responstid for service etter at en forespørsel er sendt. Den normale responstid er 4 dager, men kontrakten bør fastsette at i tilfelle det er forsinkelser i tjenesten av partene, må en ny tjeneste dato for anmodning skal avtales innen 3 virkedager slik anmodning ikke blir en døgnvakt samtale.
fire.
Spilleplan forebyggende vedlikehold samtaler på en kvartalsvis basis for å minimere behovet for service forespørsler og nødsamtaler. Dette tillater deg å oppdage potensielle problemer under den planlagte samtalen. Dette forebyggende vedlikehold bør inneholde all programvare back-ups eller kreves oppgraderinger for forsvarlig system drift.
fem.
skrive en avtale om konfidensialitet i kontrakten for å sikre at ingen nettverk eller data-relaterte opplysninger er gitt ut til tredjepart. Dette er også kjent som en fortrolighetsavtalen avtale, og det kan være adskilt fra de største vedlikeholdskontrakten.
6.
Bestem om du vil skrive et proaktivt vedlikehold avtale med kontrakten. Denne delen av kontrakten vil dekke overvåking av ledig diskplass, skrivere og feilmeldingsloggene. Du kan også inkludere forvaltning av kataloger og strukturer.
7.
Ha en advokat se gjennom kontrakten for å sikre at den kan håndheves. Spør advokaten å se etter eventuelle smutthull eller manglende deler som bør rettes før kontrakten er ferdig.

Tips og advarsler


  • Kontrakten skal ikke omfatte overspenninger , hardware feil, virus, cyber-angrep, software support eller utstyr oppgraderinger
    
    Copyright © 2011