Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan oppstår en skriver papirstopp?

Postet av : Jeanette Morales

Introduksjon

Ingenting er mer frustrerende enn en skriver jam i midten av en stor utskrift prosjekt. Papirstopp kan skje for en rekke årsaker. Noen har til å gjøre mer med vedlikehold eller overforbruk av skriveren, mens andre er mer bruker-feil relatert. Uansett en skriver feil kan koste både i tapt arbeidstid samt tapt penger gjennom rekvisita og vedlikeholdskostnader.

Overoppheting

En overopphetet fikseringsenheten er en av de vanligste årsakene til papirstopp. Når store mengder av utskriftsjobber blir presset gjennom en skriver, begynner fikseringsenheten langsomt å varme opp. Som varmeelementet varmes opp, fører varmen hjørnene av skriveren papiret til å bøye. Det varme fikseringsenheten blir, jo mer papiret svingene. Til slutt papiret bøyer seg så mye at det fører papiret å sitte fast i fikseringsenheten, forårsaker en jam.

Feil Papirtype

Visse typer papir er kun laget for å brukes i spesifikke skriveren typer. En av grunnene til dette er papirtykkelse. Dette er spesielt tilfelle med limt papir. Hvis papiret er tykkere enn skriveren kan håndtere, vil syltetøy skje enten fra å ikke kunne gå inn i eller ut av skriveren, eller ved å gripe mer enn én side av papiret på samme tid.

Skrive ut etiketter

Etiketter er en vanlig årsak til papirstopp. Som etiketten papiret går gjennom skriveren, er det ikke uvanlig for en etikett til å løsne og sette seg fast inne i skriveren. Selv en liten blokkering som en etikett kan føre til at hele skriveren å jamme.

Torn Paper

Torn papir fra bestått papirstopp kan også forårsake fremtidige papirstopp. Når du fjerner en papirstopp det er viktig å sikre at alle deler av fanget papiret er fjernet eller ellers en eneste gjenværende brikken kunne blokkere papiret stien, og føre til stopp.

Sprukne eller Dirty Valser

Hvis du ikke kan finne noen annen grunn for en kontinuerlig skriver jam, kan problemet være valsen. En sprukket rull kan lett ta et stykke papir og få det fanget. En innglasset-over eller skitne rull kan også føre til at papiret å bli fanget på valsen og syltetøy skriveren. Hvis valsen er ødelagt eller blanke, må du kanskje ringe ut tekniker eller erstatte valsen.


Copyright © 2011