Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva er runtime error 203?

Postet av : Jonathan Nyberg

"Runtime Error 203" er et minne-relatert problem som kan skje av ulike årsaker. Det kan skje på grunn av et program du kjører på datamaskinen, da det lett kan utbedres. Det kan imidlertid være et større problem med hele systemet

datamaskinen bremser ned

Du kan se en popup-melding advarsel, "Datamaskinen har lite minne, lagre dokumenter og lukk alle programmer. " Hvis du ignorerer det, får du en Runtime Error 203 melding og maskinen vil avta merkbart. Datamaskinen kan bare sakte ned betraktelig før du får feilmeldingen. Den nedgangen er typisk og ikke nødvendigvis knyttet til ondsinnet programvare eller virus.

Din Program Lukker eller datamaskinen krasjer

Hvis du får en Runtime Error 203-melding, det programmet du bruker på det tidspunktet kunne stengt. Det kan være et problem med programvaren eller registret. Hvis datamaskinen din krasjer etter en Runtime Error 203, bør du avinstallere programmet du arbeidet i på den tiden, og kjøre et antivirus program og et register scan.

hva som forårsaker den?

Hvis et program du kjører som forårsaker problemet, kan det være fordi du kjører en betaversjon. Du kan også ha spionprogrammer på datamaskinen din. Scan for spyware og virus. Hvis det er en register feil, noe som er ganske vanlig, en registret scan vil tørke leftover filer fra programvareoppdateringer og dårlige avinstallerer, som spiser opp dyrebar minne.


Copyright © 2011