Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan kan jeg fjerne en celle fra excel?

Postet av : Charlotte Wannberg

Microsoft Excel er et regnearkprogram. Hvis du har gjort et stort regneark, oppdager at du har gjort en feil og må fjerne noen celler det er ikke vanskelig å gjøre. Du kan fjerne en gruppe celler helt eller bare fjerne innholdet i en celle. Du kan også fjerne et stort utvalg av celler på en gang
en
Klikk cellen eller gruppe av celler som du vil fjerne. Å fjerne mer enn én celle klikke den første cellen i området og deretter dra til den siste cellen. Du kan også holde nede "Shift" mens du trykker piltastene. Hvis du ønsker å velge et stort utvalg av celler, klikker du den første cellen og deretter holder du nede "Shift"-tasten og klikker den siste cellen i området.
To.
Klikk " hjem ". Klikk på "Slett" i Celler-delen av verktøylinjen til høyre side og en nedtrekksmeny åpnes. Velg "Slett celler" og Slett vinduet vil vise. Du har mulighet til å velge "Flytt celler opp," som vil flytte slettede cellene opp, eller "Flytt celler til venstre" vil skifte cellene til venstre. Formlene vil justere til valg som du velger. Velg "Hele Row" eller "hele kolonnen" hvis du vil fjerne hele raden eller kolonnen. Velg alternativet du ønsker og klikk "OK. "
Tre.
Klikk cellen, og trykk på "Delete" eller "Backspace. " Dette vil slette innholdet i den enkelt celle valgt, men fjerner ikke celleformater eller kommentarer.


Copyright © 2011