Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å lage en bærbar roligere

Postet av : Valon Istrefi

Bærbare datamaskiner er en lett, bærbar versjon av en stasjonær datamaskin. Ulempen til å være så kompakt, er at en laptop mangler store fans og andre varme-reduksjon verktøy av en vanlig stasjonær PC. På grunn bare ha noen få fans som å redusere varmen, en bærbar vanligvis blir ganske bråkete selv etter noen minutters bruk. Å redusere støyen som avgis av en bærbar PC, er prosessoren bremset ned, noe som reduserer varmen som avgis av systemet, bremser frekvensen viftene kjøre på, og derfor reduserer støynivået.

Du trenger:
ekstern harddisk


en
Naviger til kontrollpanelet ved å klikke på "Start"-ikonet, høyreklikke "Control Panel". . og velge "Open". Velg "System og vedlikehold" fra kontrollpanelet alternativene og deretter "Power Options. "
To.
Klikk lille radial knappen ved siden av "Power Saver" for å velge planen. Stille strømstyringsplanen til Power Saver bremser datamaskinens prosessor, noe som igjen reduserer varmen som produseres av systemet som gjør at viften til å kjøre saktere og rolig.
tre.
Klikk "Change plan settings" og deretter "Endre avanserte innstillinger plan. " Gå gjennom listen for å "Prosessor power management. " I feltet klikk "Maksimal prosessoren staten. " Sørg for at antallet skrevet inn i dette feltet er på de fleste 50. Dette tallet bestemmer mest maskinen kan utnytte av prosessoren. Klikk "OK. "

Tips og advarsler


  • Når du ønsker å utføre prosessor-tunge oppgaver som å spille spill, endre strømstyringsplanen tilbake til normal innstilling .
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011