Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik kjører du en sikkerhetskopi av systemet

Postet av : Jonathan Nyberg

Sikkerhetskopiering av datamaskinen er en nødvendighet, selv for uerfarne brukere. Lag en full system backup for å sikre at datamaskinen kan bli returnert til sin ideelle driftsforhold i tilfelle av en systemfeil eller ødeleggende malware infeksjon. Windows inneholder for sikkerhetskopiering og gjenoppretting som har alle de nødvendige verktøy for å lage et system sikkerhetskopi uten behov for å kjøpe ekstra programvare
en.
Klikk "Start"-knappen, velg "Control Panel" og velg "System og vedlikehold"-ikonet. Klikk på "for sikkerhetskopiering og gjenoppretting" linken. Koble den eksterne harddisken til en av datamaskinens USB-porter.
To.
Klikk på "Lag System Image"-linken i venstre oppgavelinjen for å kjøre en backup av hele systemet. Velg "På en hard disk" og velg stasjonen ikonet knyttet til ekstern harddisk.
Tre.
Velg andre stasjoner du vil ha med i backup. Windows-systemfiler blir automatisk valgt.
Fire.
Klikk på "Backup" i "Bekreft din backup settings" side å kjøre systemet backup. En fremdriftslinje åpnes, viser status for sikkerhetskopieringen.
Fem.
Løse ut harddisken fra datamaskinen når sikkerhetskopieringen er fullført. Du har nå et system som backup i tilfelle systemet svikter og må gjenopprettes.

Previous:hvor å restaurere vinduer system backup
Next:nothing
Anbefalte artikler

Copyright © 2011