Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du legger til en kontakt i Microsoft Outlook

Postet av : Jonathan Nyberg

Microsoft Outlook er et program utviklet for å administrere timeplanen din. Den lar deg administrere dine kalender og kontakter, blant annet. Kontaktene delen av dette programmet er svært nyttig. Det er enkelt å legge til en kontakt, og det tillater deg å holde alle dine forhold i orden. Den lar deg organisere dem basert på personlige og faglige foreninger. Følg disse enkle trinnene for å begynne å organisere folk du kjenner

trenger Du:.
Computer
Microsoft Office Program (leveres med Microsoft Office-programvare).
Kontaktinformasjon.


en.
Åpne Microsoft Outlook ledelsesprogram og klikk på bar som sier kontakter på nedre venstre side av skjermen. Du kan også komme til dette stedet ved å gå opp til verktøylinjen øverst på skjermen og klikke på alternativet som sier "Go". Klikk deretter på det alternativet som sier "Kontakter".
To.
Klikk på knappen som sier "Ny", som ligger på verktøylinjen øverst på skjermen. Denne knappen er plassert rett under "Fil"-knappen, som ligger på verktøylinjen. En boks vil komme opp på skjermen som sier "Untitled-Kontakt". Den pop up vil gi tomme bokser for deg å fylle ut kontaktinformasjonen til personen du legger til.
Tre.
Fyll ut informasjon om kontakten din. Du kan fylle ut navn, stilling, firma, telefonnumre, adresse, e-post og nettside informasjon. Det er også et sted for notater, rett under epost informasjonen. Du kan input annen viktig informasjon om din kontakt i denne boksen.
Fire.
Klikk på den nederste fanen som heter "kategorier" når alle opplysninger er fylt i. En boks vil komme opp på skjermen din, og du kan krysse av hvilken kategori du kontakte tilhører. Personlige og profesjonelle valg er tilgjengelig her, samt andre kategorier som "Favoritter" og "International". Dette bidrar til å organisere kontaktene av foreningen.
Fem.
Klikk på knappen "Lagre og Lukk" på den øverste verktøylinjen under "File"-knappen en gang all informasjonen for kontakten har er oppgitt. Hvis du har mer enn én kontakt for å legge til, kan du klikke på knappen ved siden av "Lagre og Lukk" kalt "Save og New". Det er representert av en liten plate ikon. Hvis du skyver markøren over knappen, "Save and New" vil vises. Dette vil tillate deg å lagre kontaktinformasjon og angi en ny kontakt uten å lukke ut av programmet. Dine kontakter er nå lagt inn og klar til bruk.

Tips og advarsler


  • kontakter vises alfabetisk og kan hentes ved hjelp av bokstaver på høyre side av skjermen.
  • Du kan inneholde mer enn ¨¦n adresse eller telefonnummer ved å klikke på pilene ved siden av knappene. Bruk rullegardinmenyen til å merke hver enkelt.
    Previous:nothing
    Next:hvordan å komprimere filer i Windows
    
    Copyright © 2011