Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bygge en gratis nettside

Postet av : Camilla Näslund

Bygg ditt eget nettsted kan være en spennende idé som du ønsker å styrte rett inn, men å gjøre det bra, bør du ta litt tid å vurdere dine behov. Hvis ditt hovedmål er å lage et nettsted for familie og venner til å se, så prosessen er ganske enkel. Hvis du ønsker å lage et nettsted for å promotere deg selv eller et produkt, blir det litt mer komplisert

Du trenger:. .
Computer
Internett-tilgang.


en.
Finn en gratis nettside hosting selskap på internett. Ta deg tid til å lese og sammenligne tjenester fra ulike tilbydere. Wordpress er et fantastisk vertskap for å lage en personlig hjemmeside for å dele med venner og familie (se Ressurser nedenfor). Det er lett å bruke og har en rekke maler som du kan bruke. Du kan enkelt legge til sider til hovedsiden, og det ser flott ut. Du kan imidlertid ikke plassere adsense eller kommersielle produkter på disse gratis nettsteder.
To.
Vurder Squidoo hvis du ønsker å fremme arbeidet ditt på nettet eller ønsker å funksjonen kommersielle produkter ( se Ressurser nedenfor). Squidoo vil gi deg adsense, noe som gjør det mulig å tjene penger i henhold til antall personer som klikker på adsense annonsene eller foreta kjøp gjennom disse annonsene, og tilgang til Amazon og eBay auksjoner, igjen slik at du kan tjene penger hvis andre kjøper elementer gjennom koblingen din. Du har lov til å legge til linker hvor som helst du ønsker og du kan annonsere kommersielle produkter. Malene har en rekke moduler som du kan ordne i den rekkefølgen du ønsker. Ulempen er at en Squidoo siden inneholder all informasjon på én lang side at leserne må bla for å lese. Registrer deg på er rask og enkel og krever ikke et kredittkort, eller pådra seg noen avgifter.
Tre.
Sjekk ut Bravenet for en annen host som tillater kommersielle hensikter, og er enkel å bruke (se Resources nedenfor). Du kan opprette flere sider som kan nås fra hovedsiden. Bravenet tilbyr en rekke ad-ons som adsense og tilgang til kommersielle produkter. Påmelding for dette området er helt gratis, men du kan kjøpe en tjeneste som gir flere alternativer, hvis du velger
4
Vurder blogging nettsteder hvis du bare ønsker å kommunisere med verden. . Disse spenner fra sosiale nettverk som MySpace og Facebook til en rekke andre blogging samfunn (se Ressurser nedenfor). Disse nettstedene tilbyr maler, så skaper det utseendet du er ganske enkelt. Begge nettstedene tilbyr enkel tilgang til grupper og gjør det enkelt å holde kontakt med store grupper av mennesker. De fleste har også lagt til funksjonen med å opprette enten en offentlig eller privat blogg for å begrense tilgangen til dem som du personlig inviterer. Registrer deg for sine tjenester er generelt raskt og enkelt og gratis.
Fem.
Vær sikker på at verten du velger tilfredsstiller dine individuelle behov og alltid følger retningslinjene for det bestemt vert. Hvis kommersiell bruk er forbudt, prøver å kjøre et kommersielt nettsted, vil bare få deg utestengt fra deres tjeneste. Les brukeravtalen nøye og se andre steder arrangert av dem før du velger en vert.

Tips og advarsler


  • Tenk nøye når du velger et sub-domene for site. Dette vil være en del av url, og det er ofte umulig å endre url når du har valgt det. Vær sikker på at det gjenspeiler innholdet på nettstedet ditt eller bloggen, spesielt hvis målet er å bringe et tema eller et produkt for lys.
    
    Copyright © 2011