Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre standard programmer i mac os x leopard

Postet av : Valon Istrefi

Endre standard program for en filtype i Mac OS X Leopard er intuitivt og enkelt. Lær hvordan du kan endre standard program tilknytningen for en JPG-fil som et eksempel. Endre filtypetilknytninger er gjort på samme måte for alle filtyper
en.
I et åpent Finder-vindu, velger du filen som har standard programmet foreningen du ønsker å endre. Når du velger filen, går du til "File" og "Get Info" i Mac OS X-menylinjen.
To.
Når du har åpnet "Get Info"-vinduet, vil du få en rekke valg i pilmerkede /tabbed drop-down vinduer. Det femte alternativet er "Åpne med. " Klikk på pilen for å utvide vinduet, og du vil se et flere-markering klikkbare dialogboksen som viser det gjeldende programmet valgt for filtilknytningen.
Tre.
La oss si, for eksempel , til filen du vil endre filen foreningen for er en JPG-fil. Den nåværende foreningen er for en JPG-fil å åpne i Preview, men du ønsker å endre den til Photoshop. Velg pop-up-dialogboksen, og du vil bli presentert med de tilgjengelige programmene på datamaskinen din som kan lese en JPG fil. Dra ned og velg Photoshop og klikk. Photoshop skal nå være valgt i "Åpne med" pop-up-dialogboksen.
Fire.
Velge Photoshop bare endringer foreningen av bare filen valgt. Hvis du vil endre filtilknytning av alle JPG-filer, klikker du på "Change All"-knappen, og du vil bli presentert med en advarsel vindu som spør om du er sikker på at du vil endre filtypen foreningen. Hvis du er sikker, klikker du "Fortsett". Alle dine JPG vil nå åpnes med et enkelt dobbeltklikk i Photoshop.

Tips og advarsler


  • Hvis du gjør en feil eller ønsker å ombestemme deg om en filtype assosiasjon, er det enkelt å fikse. Gå gjennom den samme prosedyren.
    
    Copyright © 2011