Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bli kvitt undeletable filer i Windows

Postet av : Jeanette Morales

En av de tingene som kan drive deg til vanvidd, er når du forsøker å fjerne et program fra datamaskinen, for eksempel spyware av adware, og du får hengt opp på en fil som sier det ikke kan slettes. Hvis du prøver å fjerne denne filen og får en feilmelding om at filen kan være i bruk eller tilgang nektes, prøv disse enkle trinn for Windows XP

trenger Du:
Datamaskin
. Modest databehandling evner.
Tålmodighet.


en.
Gå til "Start", "Søk", velg deretter "Alle filer og mapper. "
To.
Skriv inn navnet på filen som dukker opp som undeletable og velg plasseringen av harddisken din. Klikk deretter på "Søk" knappen.
Tre.
Snart vil se filen i søkevinduet. Høyreklikk på filen og velg "Properties" og skriv ned plasseringen av filen, for eksempel c:. \ Windows \ system32 \ yourfilename. exe
4
Lukk søkevinduet og gå til "Start" og velg "Kjør. " Når Kjør vinduet åpnes skriv "CMD" i feltet og trykker "enter. "Dette vil åpne et Command Prompt vindu.
Fem.
Klikk på" Start "og" Kjør "igjen. Denne gangen typen "taskmgr. exe" i feltet og trykker "enter. " Dette vil åpne Window's Oppgavebehandling.
6.
Klikk på "Prosesser"-fanen og finn prosessen oppført som Explorer. exe og klikk "Avslutt prosess. " Etter fullført, minimere Task Manager vinduet og gå til ledetekstvinduet.
7.
Du må nå å endre tiden sett katalogen til katalogen der filen er plassert. Du kan gjøre dette ved hjelp av "CD"-kommandoen. Hvis filen er plassert i filen vist i eksempelet i trinn 3, så ville du bare inn: cd \ windows \ system32, og trykk deretter på "enter. "
8
. En gang i riktig katalog, må du slette undeletable filen. For å gjøre dette vil du bruke DEL-kommandoen. Hvis filen het YourFileName. exe, som i trinn 3, så skriver du: DEL yourfilename. exe og trykker "enter. "
9
Nå du er ferdig. i Command Prompt så du må utvide Task Manager vinduet igjen. Når utvidet, klikk "Fil" og deretter "Ny oppgave," type "Explorer. exe" i feltet og klikk "OK" for å starte Windows-skallet.
10.

Lukk Task Manager og, hvis fortsatt åpen, Command Prompt.

Tips og advarsler


  • Det er også Freeware programmer tilgjengelig som du kan laste ned og bruke å automatisk slette undeletable filer.
    Previous:nothing
    Next:Slik perfekte nettikette
    
    Copyright © 2011