Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å få datamaskinen til å starte raskere

Postet av : Stefan Svensson

Da jeg jobbet i et TV-redaksjon, tok det så lang tid å starte opp våre datamaskiner som vi fikk beskjed om å aldri slå dem av i tilfelle de neste skift trengte dem for en bryte historie. I dag jobber jeg først og fremst ut fra mitt hjemmekontor. Jeg pleide å konsumere en full kopp kaffe hver morgen mens du venter på min desktop å våkne, men jeg har funnet noen tidsbesparende å dele med dere
en.
Det største problemet er at nesten hver gang du installerer ny programvare, laster den når du starter. Jeg har programmer som jeg sjelden bruker, som optisk tegngjenkjenning, og de som jeg slå til flere ganger om dagen, som MS Outlook. Ved ganske enkelt å laste programvare bare når du trenger det, kan du kutte oppstart betraktelig. Å se hva som er lasting nå, og til å velge og vrake i Windows XP, klikker du på "Start"-menyen. Gå til "Run. " Skriv "msconfig" (minus anførselstegn). Du vil bli presentert med faner. Du er sikkert opererer under normal oppstart, noe som laster alle enhetsdrivere og tjenester. Velg "Selektiv oppstart" i stedet. Under Selektiv oppstart, har jeg sjekket System. ini-filen, Last Win. ini. filen, Last inn systemtjenester, Last oppstartselementer og Bruk opprinnelig Boot. ini. Hvis du er en avansert bruker, og vet du hva du gjør, kan du velge eller oppheve disse boksene som du velger. Hvis du klikker alt unntatt "Tjenester" og deretter "Deaktiver alle," etterfulgt av "OK", vil du ende opp oppstart i sikkermodus. Vårt mål er å kutte tilbake på oppstartsprogrammer. Klikk på den fanen. Der finner du en lang liste over programmer som ALCMTR og hpsysdrv. Jeg tok seg tid til å skrive inn hver av dem i Google for å søke etter det de gjør. Nettsteder som processlibrary. com viste seg nyttig for å bestemme om jeg skal aktivere eller deaktivere programmer på oppstart. Akkurat nå, har jeg bare valgt omtrent en tredjedel av de som er oppført. Min maskin starter raskere, og jeg har merker ingen mangel på ytelse.
To.
Mens du er i msconfig, se under "BOOT. INI" fanen. Du vil se en boks merket "Timeout". Det er vanligvis satt til 30, noe som legger et halvt minutters forsinkelse. Du kan lett endre det til 3 sekunder, men ingen kortere. Lukk denne fanen, klikker "OK" og restarte for at endringene skjer. Første gang du starter, vil du sannsynligvis ha et popup-vindu si du er i Selektiv Boot Mode. Du kan deaktivere vinduet samtidig som du beholder dine endringer.
Tre.
Pass på at du ikke legger trojanere eller adware når du starter. Ikke bare bør du holde antivirusprogramvaren som McAfee eller Norton oppdatert, bør du laste inn og installere en adware fighter som Lavasoft's Ad Aware, som er gratis for privat bruk og gjør en god jobb med å fjerne pop-ups, og sporingskapsler og andre spionprogrammer.
fire.
Minst en gang i måneden, tømme ut din Internett midlertidige filer via nettleseren din, tømme papirkurven, flytte unødvendige filer til en back-up stasjon og utføre en plate defragmentering. I Min datamaskin, høyreklikk på boot-stasjonen. Klikk på "Properties", velg "Tools" og deretter Defragmenter. Dette vil ta tid, så ikke kjøre noen programmer, inkludert skjermsparere, mens du utfører denne oppgaven. Når filene er tettere sammen, vil de lastes raskere. Du kan også gå gjennom dine informasjonskapsler mappen, slette dem du ikke trenger. Jeg holder bare de som tillater meg å logge på raskt til min favoritt nettsteder.
Fem.
Bruk Stand By-modus. Siden de fleste av støvelen tiden brukes av lasting programmer, Stand By-modus sparer tid ved å beholde disse programmene i minnet. Det sparer strøm ved å stenge ned stasjoner og skjermer, den største kraften svin. I Kontrollpanel, kan du stille inn maskinen til å gå inn i Stand By-modus automatisk etter en viss tid. I Windows XP, det Stand By alternativet er presentert for deg når du velger å slå seg av. Åpne dokumenter og programmer er lagret i fast minne. Det er en rask måte å få aktive, og jeg vanligvis bruker det når jeg drar på ettermiddagene for en treningsøkt, men det er nyttig å lagre alt før du går inn Stand By. Hvis det er et strømbrudd, vil de siste endringene fordampe. Jeg bruker ikke Stand By mye lenger enn et par timer fordi min PC er sære og vil tendere til å gå ut Stand By på egen hånd. Likevel det er min eneste måte å sette opp min datamaskin for å bruke harddisken til å ta opp et TV-program.
6.
Etablere dvalemodus. Et bedre valg for en overnatting shutdown er dvalemodus, noe som sparer et bilde av datamaskinens åpne programmer og dokumenter på harddisken. Hvis du går inn i datamaskinens Control Panel, kan du sette dette opp slik at du går inn og forlate dvalemodus ved å skyve på bryteren. Du kan også opprette dvalemodus etter et fast beløp på tide at datamaskinen er ubrukt. På Start-menyen, gå til Control Panel. Dobbeltklikk på "Strømalternativer. "Klikk på" Dvale "-kategorien til å aktivere dvalemodus Velg alternativer;. Klikk". . OK "Når du velger å la datamaskinen for dagen, gå via Start-menyen og klikk" Slå av datamaskinen "Ved å holde inne "Shift"-tasten, en ny Dvalemodus alternativet vises. Klikk på den og maskinen vil snooze, kommer tilbake mye raskere enn før når du trenger det.

Tips og advarsler


  • Når jeg bruker dvalemodus, datamaskinen min noen ganger kommer tilbake av seg selv. Siden datamaskinen min og alle mine eksterne enheter er koblet til et overspenningsvern, jeg nå tar ytterligere skritt slår den ned før ein går vekk fra maskinen .
  • Hvis du slår av datamaskinen i Stand By med en ekstern enhet, vil du starte på nytt fra grunnen av når du fortsetter.
    
    Copyright © 2011