Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre din ip-adresse i linux shell

Postet av : Jonathan Nyberg

Noen gang lurt på hvordan du enkelt kan endre din IP-adresse uten å måtte gå gjennom den skremmende oppgaven med å gå gjennom systemet menyen? Hvis du kan åpne en Linux Shell og skriver på et tastatur, så kan du endre din IP-adresse med én kommandolinje

Du trenger:. .
Datamaskin
Linux Operating System.
En Internett-tilkobling.
Noen Kjennskap til Shell.


en.
Slå på datamaskinen der du kjører en Linux-distribusjon. Når den er startet, åpne en Shell, som er lik en ledetekst skjermen i Windows.
to.
å endre IP-adressen du må bruke "ifconfig"-kommandoen. Du bør også ha en IP-adresse i sinn som er annerledes enn din nåværende IP-adresse
3
Med en IP-adresse i tankene, type:. . "Ifconfig eth0 192. 168. X. XXX opp "uten anførselstegn og plassere tall i for Xen. Husk at en vanlig IP-adresse vil begynne 192. 168, og så bør du normalt ha ett nummer så 2:58 tall for den siste delen av adressen.
fire.
Trykk "Enter" for å kjøre kommandoen og endre IP-adressen. Når den er ferdig bør du sjekke endringen ved å skrive "ifconfig" uten anførselstegn, og trykke "Enter. " Dette vil vise din nåværende IP-adresse, slik at du kan bekrefte at det var endret til det du skrev i trinn tre.

Previous:nothing
Next:hvordan du oppretter aliaser i linux

Copyright © 2011