Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik perfekte nettikette

Postet av : Ulf Friberg

Mange er ikke kjent med hva "nettikette" er. Det er nettverket etikette. Med andre ord, er det en profesjonell kode for opptreden for elektronisk kommunikasjon. Enkelt sagt, er det grunnleggende retningslinjer for hvordan du skal handle online

Du trenger:.
En datamaskin
. Modest databehandling evner.
Tålmodighet.


en.
Husk at på den andre siden av meldingen er en annen person at du kommuniserer med. Det er ingen ikke verbale signaler for dem å følge, så må du se etter faktorer som kan forårsake noen feiltolkninger.
to.
oppføre seg etisk. Gjør dette ved å respektere andre menneskers privatliv, ikke plagerize og ikke lese andres post eller meldinger. Bare vær høflig.
Tre.
Se deg rundt og få en følelse for noen diskusjon eller grupper som du kan vurdere å legge inn. Ikke bare hoppe inn i noen samtale før du observerer en stund.
Fire.
Respekter andre folks tid. Enten du skal sende en melding eller en e-post, er det å ta den andre personen tid til å lese den, så sørg for at du reflekterer at det i meldingen.
fem.
Gi folk fordelen av tvil når det gjelder slike ting som stavefeil eller noen form for feil.

Tips og advarsler


  • Bare husk at når du er del av et nettsamfunn eller sosial gruppe, eller om det er business relatert, behandle folk som du ønsker å bli behandlet.
    
    Copyright © 2011