Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan sette opp eksterne admin på et lokalt nettverk

Postet av : Camilla Näslund

Remote admin assistanse er betegnelsen på Remote Desktop-tjenesten på en Windows Vista maskin. Remote desktop lar nettverksadministratorer fjernkontroll en annen datamaskin på nettverket. Det er en fin måte for administratorer å feilsøke problemer, installere programvare eller legge til innstillinger til en ekstern Vista maskin. Før du kan bruke den eksterne skrivebordet økten, må du aktivere det på Vista maskinen. Dette gjøres i vinduet Systemegenskaper
1. .
Klikk på Windows Start-knappen og velg "Control Panel". Dobbeltklikk på "System og vedlikehold" ikonet og velg deretter "Remote Settings"-linken.
To.
Bla ned til delen merket "Remote Desktop". Klikk på "Velg brukere"-knappen. Dette åpner en popup som gir tillatelser til brukere for å bruke den eksterne admin konsollet.
Tre.
Klikk på "Legg til" knappen. Dette åpner et vindu der du skriver inn i brukerens login navn. Skriv inn brukernavnet du vil legge til den eksterne admin privilegier og trykk på "OK"-knappen.
fire.
Lukk det eksterne skrivebordet innstillingen vinduet. Bruk en egen maskin på nettverket for å teste de nye innstillingene. Du skal kunne koble til den eksterne Vista-skrivebordet, logg inn og kontrollere innstillinger og programvare på maskinen.


Copyright © 2011