Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer nettverket drivere på en dell

Postet av : P-O Lennartsson

Nettverkskortet i Dell-datamaskinen kan du koble til Internett, dele data eller tilgang nettverksenheter via lokalt nettverk (LAN). Et nettverk driver lar datamaskinens operativsystem for å kommunisere med dine fysiske nettverkskort, og kontrollerer strømmen av data til og fra kortet. Operativsystemet må ha den riktige driveren er installert for nettverkskortet ditt til å fungere skikkelig. Heldigvis kan de riktige driverne bli funnet på Dell Resource /Drivere CD som fulgte med Dell-datamaskinen.

Du trenger:
Dell datamaskin med Windows XP
. Dell Resource /Drivere CD.


en.
Slå på Dell-datamaskinen og vent til operativsystemet har fullført sin oppstart prosess.
2 .
Sett Dell Resource CD i datamaskinens optiske stasjonen. Hvis platen ikke spiller automatisk, venstre klikk på "Start"-knappen i nedre hjørne av skjermen og velg "Min datamaskin" fra menyen for å åpne vinduet Min datamaskin. Dobbeltklikk den optiske stasjonen er oppført under "flyttbare lagringsmedier" posisjon der du har satt inn Dell Resource CD. The Resource CD installasjonen vil starte opp.
Tre.
Klikk på "Next"-knappen for å installere Dell Resource CD-program på datamaskinen din. Etter noen minutter med installering, vil InstallShield Wizard hele skjermbildet.
Fire.
Løs Dell Resource CD fra den optiske stasjonen, og klikk "Finish"-knappen for å starte datamaskinen på nytt .
fem.
Sett Dell Resource CD i den optiske stasjonen når operativsystemet er ferdig lastet.
6.
Klikk på "Neste"-knappen på Welcome Dell System Owner skjermen. En melding vil dukke opp som sier at Dell Resource CD vil nå automatisk detektere maskinvaren i Dell-datamaskinen. Den neste skjermen viser hardware-enhetene på datamaskinen.
7.
Velg ditt nettverkskort fra de nevnte maskinvarekomponenter og klikk på "Install"-knappen. Etter at sjåføren har installert, vil datamaskinen vise et skjermbilde som forteller deg at det må startes på nytt for å fullføre installasjonen av maskinvaren.
8.
Fjern Dell Resource CD fra den optiske stasjonen. Kontroller at "Restart Now" alternativet er valgt i dialogboksen og klikk "Finish"-knappen. Datamaskinen vil starte på nytt.
9.
Klikk "Start"-knappen i nedre venstre hjørne av skjermen, høyreklikker du på "Min datamaskin", og deretter venstreklikke på "Properties" alternativet. Dette vil åpne vinduet Systemegenskaper. Klikk på "Maskinvare"-fanen øverst, klikk på "Device Manager"-knappen.
10.
Dobbeltklikk på "Nettverkskort" i vinduet Enhetsbehandling . Hvis nettverkskortet er oppført uten et gult eller rødt merke ved siden av seg, så det har blitt installert riktig og er klar til bruk.

Tips og advarsler


  • Hvis nettverkskortet har en gul eller rødt merke ved siden av den, installere drivere med Dell Resource CD.
    
    Copyright © 2011