Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du feilsøker en bærbar ikke koble til et hjemmenettverk

Postet av : Charlotte Wannberg

Laptop bruke trådløse tilkoblinger til å koble til nettverket. Noen bærbare datamaskiner er bygget med hardwire nettverkskort, men et flertall bruker trådløst for reise bekvemmelighet. Bærbare datamaskiner blir stadig mer populært på grunn av det praktiske. Hvis din bærbare datamaskinen ikke kobler til nettverket, er det noen grunnleggende feilsøking skritt du kan ta for å finne ut av problemet
en.
Koble den bærbare datamaskinen til nettverket med en kablet tilkobling hvis et kablet nettverkskort er tilgjengelig. Sjekk lysene på din maskin og ruteren for å sikre at de vises som "aktive". Dette indikerer om problemet er knyttet til den trådløse tilkoblingen. Hvis fastkoblet tilkoblingen fungerer, fortsetter feilsøking den trådløse tilkoblingen.
To.
Reboot den trådløse ruteren, og sikre at ruteren er satt til å motta tilkoblinger. Rutere har en konsoll der du kan vise den gjeldende trådløse konfigurasjoner. Sørg for at ruteren er konfigurert til å tillate trådløse tilkoblinger fra nettverket.
tre.
Start maskinen på nytt. Restarte maskinen vil droppe den eksisterende IP-adresse og hente en ny en fra ruteren. Hvis en IP-adresse er i konflikt med en annen maskin, eller en IP-adresse ble ikke mottatt fra ruteren, kan en omstart av laptop fikse problemet.
Fire.
Endre ruterens trådløse frekvens. Dette gjøres i den trådløse konfigurasjonen delen i ruterens konsollen. Hvis ruteren er frekvensen er det samme som en nabo, kan det hindre din bærbare tilkoblingen. Endre ruterens kanalen og starte den bærbare datamaskinen.
Fem.
Sett bærbare nettverkskort driver. Nye drivere er også tilgjengelig på nettverkskortet's produsent hjemmeside. Last ned den nyeste driveren fra produsenten og følg instruksjonene for å installere driveren. Dette løser noen driver konflikter eller feil med ditt operativsystem og nettverkskort programvare.


Copyright © 2011