Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å lage en cd til å være et nettverk støvel

Postet av : Stefan Svensson

Som standard vil en datamaskin boot sekvensen vil vanligvis oppstart av av de viktigste harddisken før du besøker en annen stasjon, for eksempel CD ROM. Noen situasjoner, slik som å forsøke å starte opp fra en Windows-operativsystem-CD, vil kreve at boot sekvensen til å lese fra CD ROM i stedet for harddisken først. For å gjøre CD være nettverket oppstart, må du endre boot rekkefølgen i datamaskinens BIOS
en.
Reboot datamaskinen og se etter en melding som forteller deg nøkkelen til å trykke for å oppgi datamaskinens BIOS-oppsett. "F2" eller "Esc" er felles nøkler brukes til å gå inn i setup, men hver datamaskinens BIOS vil være litt annerledes.
To.
Trykk på angitt flere ganger på tastaturet til BIOS skjermen lanserer. Du trenger bare et øyeblikk å gjøre dette før Windows starter. Hvis Windows-oppstart skjermen laster, må du starte datamaskinen på nytt for å prøve og gå inn i BIOS igjen.
Tre.
Gjennom navigasjonen instruksjonene på BIOS-skjermen. Fordi BIOS vil ikke gjenkjenne musen, må du bruke tastaturet til å navigere i menyene.
fire.
Gå til Boot valgmenyen. Dette vil være forskjellig for hver BIOS, men er vanligvis heter noe sånt som "Boot Order", "Boot Sequence", "Boot Management," "Boot Device" eller bare "Boot".
Fem.

gjennom "Boot"-menyen. Dette vil gi en liste over stasjoner på datamaskinen din, med den øverste stasjonen blir den første til å boot. CD ROM vil vanligvis være merket noe som ligner "CD ROM stasjon. "
6.
Følg instruksjonene på skjermen for å flytte CD ROM til toppen av støvelen listen.
7.
Følg instruksjonene på skjermen for å lagre endringer i innstillingene og avslutt BIOS. Windows skal nå starte opp ved å gå inn i CD-ROM først, slik at du kan starte opp fra en CD.

Tips og advarsler


  • Ikke gjør endringer i BIOS hvis du vet ikke hva en innstilling vil gjøre til din datamaskin.
    
    Copyright © 2011