Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å fikse den bærbare datamaskinen når den stopper gjenkjenner trådløse nettverk

Postet av : Camilla Näslund

Har du noen gang vært skrive bort på den bærbare datamaskinen når du plutselig datamaskinen ikke vil koble til Internett? Og når du sjekker ditt nettverk og delingssenter det ikke lenger viser at din trådløse neste eksisterer?
Dette kan være en svært frustrerende og tidkrevende problem. Men nå deres er en løsning på det. Etter disse trinnene vil få deg tilbake på internett på kort tid og du vil kjenne en rask løsning på dette problemet hvis det oppstår igjen

Du trenger:. .
Din bærbare
20-30 minutter.


en.
å begynne du vil ønske å feilsøke et par små skritt, slik at du kan bestemme din neste handlingsplan. Det første du vil ønske å gjøre er helt stengt deg laptop for ett minutt. Når den starter på nytt hvis du fortsatt ikke ser det trådløse nettverket videre til trinn to.
To.
Nå vil ønske å koble modemet fra veggen. Deretter vil du koble ruteren fra veggen også. Selv om disse to elementene er koblet fra, sjekk alle andre kabler, og sørge for at de satt ordentlig i sin riktige hullene. Vent i ett minutt og så kobler du bare modemet i. Vent til den er ferdig initialiseres og sørg for at lyset merket "internett" lyser solid. Når modemet er ferdig starter opp, vil du ønsker å koble til ruteren din og la den fullføre starte opp prosessen. Sjekk din datamaskin og se om det har anerkjent det trådløse nettverket. Hvis det fortsatt ikke har anerkjent nettverket gå videre til trinn tre.
Tre.
Du må nå gjøre det som kalles 'blødning' batteriet. Slå av laptop helt. Når den har stengt, ta strømkilde hvis den er plugget i veggen. Ta ut batteriet fra den bærbare datamaskinen. Hold nede power-knappen i ett minutt. Fordi du har nå tappet batteriet du trenger å sette inn batteriet og koble den bærbare datamaskinen til strømuttaket strømkilde. Strøm på datamaskinen din, og når den er ferdig starter opp helt, da må du være koblet til det trådløse nettverket.

Tips og advarsler


  • Dette fungerer for de fleste bærbare datamaskiner. Hvis det ikke fungerer for deg, må du kontakte enten teknisk støtte fra den bærbare datamaskinen eller produsenten av den trådløse ruteren.
    
    Copyright © 2011