Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne sant duplikatfiler

Postet av : Annika Hultén

Når vi laster ned musikk, videoer, bøker, osv. til en datamaskin, filene, over tid, kan bli duplisert. Disse dupliserte filer kan ta opp mye diskplass på datamaskinen. Hvis du prøver å finne duplikater selv, ville det ta lang tid. Det er dupliserte finder programvare som kan finne og fjerne duplikater for deg

Duplicate Finder


en.
Ned Duplicate Finder (se Ressurser). Følg instruksjonene på skjermen for å installere filen til din datamaskin. Hold "Launch Duplicate Finder" sjekket og klikk "Finish".
To.
Klikk "Buy Now" hvis du ønsker å kjøpe programmet eller "Prøv det" hvis du ønsker å bruke rettssaken. Rettssaken vil gjøre det samme som om du kjøpte den, men den vil vare i bare 30 dager. Klikk "OK" for å lukke spissen dialogboksen.
Tre.
Klikk på den blå knappen under "Eksporter" øverst i vinduet. Denne knappen legger søket banen. En "Bla etter mappe"-dialogboksen åpnes. Klikk på "Lokal disk (C:)" hvis du vil søke på hele maskinen. Hvis du bare vil søke i en bestemt mappe, navigerer til det og enkelt klikk mappen for å velge den. Klikk "OK" og vinduet vil lukkes. Klikk "OK" igjen for å bekrefte valget.
Fire.
Klikk på "Scan"-knappen øverst i venstre hjørne av vinduet, og den vil begynne å skanne datamaskinen etter duplikatfiler. Avhengig av hva søkekriterier du valgte, tar denne prosessen noen få minutter å fullføre. Det er en fremgang nederst i vinduet. Når den er ferdig, vil den listen de dupliserte filene finnes på datamaskinen din.
Fem.
Bla gjennom filene, og sørg for at du vil fjerne dem alle. Klikk på "Mark"-knappen øverst i vinduet og velg "Marker alle dubletter. " Du kan fjerne merket i boksen ved siden av filer du ikke vil slette. Klikk på "Delete"-knappen når du er ferdig med å velge. Programmet sletter dupliserte filer. Når den er ferdig, kommer du tilbake til hovedskjermbildet.

Easy Duplicate Finder


en.
Last ned Easy Duplicate Finder (se Resources. ) Følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet på datamaskinen. Sjekk "Launch Duplicate Finder" boksen og klikk "Finish". Klikk på "Min datamaskin"-mappen på venstre side deretter "Lokal disk (C:). " Hvis du bare vil fjerne duplikater fra en mappe, til enkelt-klikk på mappen velger det. Klikk på "Legg til" knappen når du er ferdig med å velge.
To.
Klikk "Start"-knappen i midten av siden, og Easy Duplicate Finder vil skanne datamaskinen for dupliserte filer. Denne prosessen vil ta noen minutter. Det er en fremgang nederst i vinduet.
Tre.
Klikk på "Auto Select"-knappen nederst i vinduet for å velge alle duplikater. Klikk på enkeltfiler ved å klikke i boksen ved siden av hver fil du vil slette hvis du ikke ønsker å slette alle filene. Når du er ferdig med å velge filene, klikker du på "Slett"-knappen nederst til høyre på siden. Når den er ferdig, kommer du tilbake til hovedskjermbildet.

Duplicate Cleaner


en.
Last ned Duplicate Cleaner (se Resources. ) Følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet på datamaskinen. Sjekk "Run Duplicate Cleaner" boksen og klikk "Finish".
To.
Klikk "OK" i "Om Duplicate Cleaner" dialogboksen. Under Søk Baner på venstre side av vinduet, velger du mappen du vil søke etter duplikatfiler. Hvis du ønsker å skanne hele datamaskinen, ett-klikk "C: \" og klikk på den blå pilen i midten av skjermen. Hvis du bare vil skanne en mappe, enkelt-klikk på denne mappen i listen. Klikk på "Go"-knappen nederst til venstre side av skjermen, og skanningen starter. Skanningen tar noen minutter å fullføre. En fremdriftsindikator åpnes i midten av skjermen.
Tre.
Klikk på "Selection Assistant"-knappen nederst i vinduet når skanningen er ferdig. Gjør valgene dine på filene du vil slette og klikk på "Go"-knappen nederst i vinduet. Den duplikater filer vil bli fjernet, og du kommer tilbake til hovedskjermbildet når den er ferdig.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011