Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

generisk proxy virus

Postet av : Jan-Olof Stoor

Generisk proxy virus er en kategori av trojaner som infiserer datamaskiner under mange forkledninger. Sluttresultatet er å få kontroll over datamaskinen med onde hensikter, inkludert identitet og datatyveri

Infeksjon

trojanere ofte få tilgang til en brukers datamaskin via sårbarheter i nettleser-programvare. Brukeren er manipulert til å besøke en skadelig nettside, vanligvis ved hjelp av spam eller phishing e-post og e-postvedlegg, og nettstedet utnytter sikkerhetsfeil å injisere trojan.

Behavior

Når den er installert på systemet, tillater den generiske proxy viruset anonym tilgang til en ekstern bruker. Datamaskinen kan deretter brukes til å begå denial-of-service angrep og la angriperen bruke datamaskinen til å begå forbrytelser uten å ha sin virksomhet spores tilbake til ham.

Detection og fjerning

Avhengig av alder proxy trojan, de fleste gratis anti-virus skanning programvare kan oppdage og fjerne viruset. Hvis du mistenker at systemet kan være smittet, bør du slutte eventuelle elektroniske banktjenester eller kjøpe og koble datamaskinen fra Internett. Deretter overføre en anti-virus program installert på systemet ditt, kjøre en scan og bruke en annen datamaskin til å endre viktige passord.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011