Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

elcomsoft distribuert passordgjenoppretting

Postet av : P-O Lennartsson

Å miste et passord til noe på datamaskinen din, fra administrator konto til en enkelt fil, er en frustrerende opplevelse. Gjenopprette et passord krever tredjeparts programvare som spesialiserer seg på sprengning passord, og dessverre, mange av disse programmene er utrygge for maskinen din. Elcomsoft er et anerkjent selskap som distribuerer en pakke med passord recovery programmer, inkludert de for alle versjoner av Windows, Microsoft Office-programmer, og ZIP-filer. Deres programmer er enkle å bruke og generelt rask på å gjenopprette passordet ditt.
en
Gå til Elcomsoft nettsted (Elcomsoft. com) og finne programmet som spesialiserer seg på sprengning passord. for spesifikk programvare eller filtypen.
to.
Bla ned og les systemkravene for det bestemte programmet for å være sikker på at det er en match for ditt operativsystem. Klikk enten "kjøp" eller "Last ned gratis prøveversjon" nederst.
Tre.
Klikk "Save" i dialogboksen som åpnes og venter til filen er lagret på skrivebordet . Dobbeltklikk Elcomsoft ikonet, klikk for å godta betingelsene og vilkårene, og klikk "Install".
Fire.
Start programmet etter at den er installert. Klikk "Open" i verktøylinjen og surfe på konto og /eller filer i menyen. Dobbeltklikk på brukernavnet eller filen du er låst ute av. Programmet vil automatisk begynne å prøve å oppdage at passordet, som kan ta noen timer hvis passordet var lang. Du kan bruke andre programmer på datamaskinen mens programmet fungerer.

Previous:nothing
Next:nothing
Anbefalte artikler

Copyright © 2011