Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

å installere et nettverkskort etter en reformatere

Postet av : Jan-Olof Stoor

Reformatering datamaskinens harddisk er en rask måte å løse alvorlige problemer og tilbakestille operativsystemet tilbake til sin opprinnelige stand. Dessverre en reformatere visker også ut alle dine data, og fullstendig fjerner eventuelle programmer du har installert. Etter å ha utført en harddisk reformatere vil du også trenger å installere drivere for noen av datamaskinens maskinvarekomponenter, for eksempel nettverkskort (NIC)

Du trenger:.
Nettverkskort installasjonsdisk.


en.
Start datamaskinen på nytt operativsystem. Vent å se om "Veiviseren for funnet maskinvare" vises. Klikk "Next" hvis den vises, og klikk deretter "Network Adapter. "
To.
Velg "Next". Følg instruksjonene for å installere riktig enhetsdriver for spesifikke nettverkskortet.
Tre.
Åpne Start-menyen og velg "Control Panel" dersom veiviseren for funnet maskinvare vises ikke på skjermen. Klikk på "Maskinvare og lyd" og velg deretter "Device Manager" alternativet ligger under "enheter og skrivere" overskriften.
fire.
Klikk pilen til høyre for "Nettverkskort" oppføring for å utvide menyen. Høyreklikk navnet på nettverkskortet og velg "Oppdater driverprogramvare. "
Fem.
Klikk på "Browse Min datamaskin" hvis du har en installasjonsdisk for nettverkskortet. Sett inn platen i datamaskinens CD-stasjonen og følg instruksjonene på skjermen for å installere driverprogramvare.
6.
Klikk "Søk automatisk etter enhetsdrivere" istedet for "Browse Min datamaskin "hvis du ikke har en installasjonsdisk. Velg "Ja, søk på nettet" og vent til enhetsdriveren for å laste ned og installere. Start maskinen på nytt.

Tips og advarsler


  • I Windows XP-operativsystemet du kan få tilgang til Enhetsbehandling ved å høyreklikke på "Min datamaskin"-ikonet og velge "Manage". Klikk på "Device Manager" og naviger til "Nettverkskort" overskriften.
    
    Copyright © 2011