Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik avinstallerer Hummingbird overstige

Postet av : Magnus Ekblad

Hummingbird Exceed er en type nettverk verktøy installert på Windows-maskiner. Programvaren hjelper Windows-maskiner kommuniserer med ikke-Windows operativsystemer som Linux eller Unix. For å avinstallere denne programvaren, må du fjerne det i Windows "Legg til /Fjern"-verktøyet. Dette verktøyet er tilgjengelig i en versjon av Windows, og den inneholder en veiviser som hjelper deg å fjerne programvare trygt, slik at fjerning ikke ødelegge eller slette viktige Windows filer
en.
Klikk på Windows "Start"-knappen, og velg "Control Panel". I "Programmer", klikk "fjern programmer" for å åpne en liste over programmer som er installert på datamaskinen.
To.
Klikk på "Hummingbird Exceed" programvare element. Klikk på "Avinstaller" i den øverste Windows verktøylinjen. Dette åpner en dialog bekreftelse vindu.
Tre.
Klikk "Ja" for å bekrefte at du ønsker å avinstallere programvaren. Det tar noen få sekunder for Windows avinstallere veiviseren for å fjerne programvaren. Hvis du blir bedt om å starte på nytt, klikk "Start" for å starte datamaskinen på nytt.

Previous:Slik at Symantec Endpoint Protection
Next:nothing
Anbefalte artikler

Copyright © 2011