Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Jeg er ute av stand til å gjenopprette e-post i Outlook Express etter komprimering

Postet av : Jonathan Nyberg

Microsoft Outlook Express er et mye brukt e-postprogram som fulgte med Microsoft operativsystemer før Windows Vista. Outlook Express har en begrenset funksjon sett, men inkluderer vedlikehold verktøy som bidrar til at ytelsen problemfri. Men hvis det oppstår problemer under vedlikehold, for eksempel når du komprimerer Outlook Express e-mapper, det er en prosedyre du kan følge for å raskt løse problemet
en.
Velg "Start"-knappen og deretter "Alle programmer". Velg "Outlook Express"-ikonet, og Outlook Express åpner.
To.
Velg "Verktøy"-menyen i Outlook Express og velg "Options", "Vedlikehold" og "Store Folder. "
tre.
Marker store-mappebanen vises i vinduet som vises, og trykk deretter på Ctrl og C tastene på samme tid å kopiere store-mappen banen.

fire.
Velg "Start"-knappen, velg deretter "Min datamaskin. "Marker banen i katalogen adressefeltet øverst på" Min datamaskin "-vinduet, og trykk på Ctrl og V-tastene samtidig for å lime inn store-mappen banen i katalogen adressefeltet. Trykk på Enter-tasten for å vise innholdet i Outlook Express lagre mappen.
fem.
Klikk "Mappealternativer" i drop-down menyen som vises. Klikk på "View"-fanen og deretter "Vis skjulte filer og mapper "radioknappen. Klikk på" OK "-knappen.
6.
Høyreklikk på tom plass i butikken-mappen vinduet, klikk" Ny mappe "i menyen som skjermer, og deretter trykker Enter. Dra og slipp hver fil som ender i "dbx" inn i den nye mappen som heter "Ny mappe. " Lukk Outlook Express.
7.
Høyreklikk på "Recycle Bin" som ligger på PC-skrivebordet, og velg "Åpne" i menyen som vises. I papirkurven vinduet, høyreklikk på hver fil som ender i "bak," og deretter "Restore" i menyen som vises.
8.
Høyreklikk på hver "bak "filen som ligger i Outlook Express-butikken mappe som fortsatt er åpen, velger du" Endre navn "i menyen som vises, erstatte" bak "suffikset med" dbx "og trykk på Enter-tasten.
9.
Åpne Outlook Express og få tilgang til den gjenopprettede e-postmeldinger.

Previous:generisk proxy virus
Next:nothing
Anbefalte artikler

Copyright © 2011