Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du oppgraderer xp pro til media

Postet av : Magnus Ekblad

Ved oppgradering fra et Microsoft Windows-operativsystemet til en annen, er det noen ganger mulig å bruke ditt nåværende operativsystem som utgangspunkt for oppgraderingen. Men, er at alternativet ikke er tilgjengelig når du oppgraderer fra Windows XP Professional til Windows XP Media Center Edition. I stedet må oppgraderingen gjøres ved å installere et nytt operativsystem. Du kan bruke filer og innstillinger Veiviser for overføring å lagre filer og innstillinger i XP Pro, og deretter overføre dem til den nye Media Center Edition operativsystem etter at den er installert.

Du trenger:
Windows XP-produkt CDStorage medier som en USB-lagringsenhet

Samle filer og innstillinger på en Windows XP Professional-maskin


1. .
Klikk på "Start"-knappen, deretter slike elementer på Start-menyen i denne rekkefølgen: Alle programmer, Tilbehør, Systemverktøy og av filer og innstillinger Transfer Wizard "-ikonet. Dette åpner overføringen veiviseren.
To.
Klikk på "Next"-knappen på innledende side i veiviseren for å fortsette til datamaskinen valget siden.
tre.
Klikk alternativknappen ved siden av "Old datamaskin" på datamaskinen valg siden, klikk på "Next" for å gå videre til overføringsmetode utvalget side.

4.
Klikk alternativknappen ved siden av "Andre". Velg plasseringen av USB-lagring-stasjonen i "Folder eller drive" tekstboksen, og klikk "Next"-knappen for å gå videre til overføringen valg siden. Følg instruksjonene for å velge bestemte filer og innstillinger du vil overføre, og lagre dem til din USB lagringsenhet.
Fem.
Klikk alternativknappen ved siden av "Ny datamaskin" på datamaskinen valg siden, klikk på "Next" for å gå videre til overføringsmetode utvalget side.

Place lagrede filer og innstillinger på Windows XP Media Center Edition Computer


en
Klikk på "Start"-knappen i Windows XP Media Center Edition, klikk slike elementer på Start-menyen i denne rekkefølgen:. Alle programmer, Tilbehør, Systemverktøy og av filer og innstillinger Transfer Wizard "-ikonet. Dette åpner overføringen veiviseren.
to.
Klikk på "Next"-knappen på innledende side i veiviseren for å fortsette til datamaskinen valget siden.
tre.
Klikk alternativknappen ved siden av "Jeg trenger ikke veiviserdisketten," og klikk "Neste" for å gå videre til filer og innstillinger plassering siden.
fire.
Klikk på radioen ved siden av "Andre", velg deretter plasseringen av USB-lagring-stasjonen, ved å bruke "Bla gjennom"-tasten. Klikk på "Next"-knappen. Følg instruksjonene for å overføre filer og innstillinger til den nye datamaskinen og fullføre prosessen.

Previous:nothing
Next:Hvordan installere windows xp skins

Copyright © 2011