Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å fikse windows xp feil

Postet av : Annika Hultén

Windows XP er et populært operativsystem på grunn av sin stabilitet og brukervennlighet. Men når problemer oppstår, har Windows XP en løsningssenter online for rask Internett-tilgang. Med de riktige trinnene gjennom den elektroniske Solutions Center, kan du fikse de fleste Windows XP feil i løpet av minutter
en.
Logg på online "Windows XP Solution Center" på Microsoft. com.
to.
Klikk på "Windows XP Fix det Solutions. " Dette vil ta deg til en ny side på Solution Center nettsted.
Tre.
Bla nettsiden til du merker den aktuelle "feilmeldingen" eller en beskrivelse av feilen du prøver å fikse. Når du har funnet konkrete feilen, klikker du på det. Dette vil ta deg til en ny side.
Fire.
Bla gjennom "Problem Beskrivelse" til du kommer til "Løs det for meg" overskriften. Klikk på knappen merket "Løs dette problemet," angitt visuelt av et ikon av en mekaniker som holder en skiftenøkkel.
fem.
Klikk "Kjør" når "File Download"-boksen dukker opp. Etter "Løs det for meg" programmet har automatisk reparere problemet, vil du vanligvis bli bedt om å starte datamaskinen på nytt. Når datamaskinen starter opp igjen, skal feilen være fikset.
6.
Gå til Microsoft's "Computer Manufacturers 'Kontaktinformasjon" side hvis problemet vedvarer, og ta kontakt datamaskinens produksjonsbedrift hjelp den toll-free telefonnummer forutsatt. Ifølge Microsoft. com, "hvis Microsoft produktet ble installert på datamaskinen din når du kjøpte den," som er tilfellet med nesten alle PCer som bruker Windows XP, "maskinen produsenten er din primære kilde til teknisk support. "

Previous:nothing
Next:hvor å fjerne en dual boot-meny

Copyright © 2011