Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne en dual boot-meny

Postet av : Camilla Näslund

Når du har maskinen satt opp til "dual boot", betyr dette at du har flere operativsystemer installert på samme harddisk. Du kan velge mellom disse operativsystemene ved oppstart og laste inn den som du trenger på den tiden. Hvis du vil, kan du fjerne Dual Boot-menyen fra Start-skjermen. Dette vil gjøre datamaskinen automatisk laste inn operativsystemet på valg, uten egentlig å avinstallere den andre operativsystemer fra datamaskinen
en.
Legg inn en versjon av Windows-operativsystemet du har installert på datamaskinen.
To.

Load "msconfig". MSConfig er et system verktøy som brukes til å gjøre endringer i måten datamaskinen starter opp. Du kan laste dette verktøyet ved å klikke på "RUN"-knappen som ligger i Windows "START"-menyen, skrive "msconfig" i boksen, og trykke "OK"-knappen.
Tre.

Bruk musen til å klikke på "BOOT" kategorien ligger i MSConfig vinduet. Dette vil få opp en liste over operativsystemer datamaskinen gir deg muligheten til å starte opp.
Fire.
Klikk på et operativsystem i listen som ikke er den du ønsker å permanent boot fra, og trykk på "SLETT" knappen som ligger i MSConfig vinduet. Dette vil fjerne dem fra listen du blir presentert med ved oppstart, slik at datamaskinen automatisk starte opp i ditt foretrukne OS.

Previous:nothing
Next:Slik kjører NetMeeting på windows xp

Copyright © 2011