Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik kjører NetMeeting på windows xp

Postet av : Valon Istrefi

Microsoft NetMeeting er en pre-installert komponent i Windows XP, men dessverre, den ikke har et ikon som standard for enkel lansering. Heldigvis, setter opp og bruker NetMeeting er ganske enkelt. Det tar bare noen få minutter å starte og konfigurere NetMeeting fra Windows XP startmenyen
en.
Åpne Start-menyen og velg "Kjør . . . " kommandoen. Dette vil føre til "Run. . . "Dialogboksen for å åpne, noe som gir deg muligheten til å enten skrive inn plasseringen til en fil som du ønsker å kjøre, eller bla gjennom XP mappestrukturen for å finne filen.
To.

Type "conf" i dialogboksen, og trykker på "OK"-knappen. Dette vil starte Microsoft NetMeeting konfigurasjonen wizard, lar deg sette opp NetMeeting for bruk, og gir deg muligheten til å lage snarveier for programmet også.
3
Klikk "Next" når konfigurasjonen veiviseren starter Du vil bli bedt om å oppgi noen av dine personlige opplysninger,. . gjøre det, så klikker du på "Next"-knappen igjen for å avansere til neste trinn i NetMeeting oppsett.
fire.
Velg oppføringen katalogen som du ønsker NetMeeting å bruke, og klikk deretter på "Next" igjen.
fem.
Velg tilkobling medier som du vil bruke med NetMeeting, og klikk på "Neste"-knappen igjen.
6.
Velg snarveien alternativene du vil aktivere rask utsetting av NetMeeting på datamaskinen uten behov for "Run . . . " kommandoen. Klikk "Next" igjen for å fortsette å fremme konfigurasjonsveiviseren.
7.
Konfigurer volumopsjonalitet for NetMeeting, og klikk deretter på "Next"-knappen igjen.
8.
Plugg i mikrofonen, og bruke NetMeeting mikrofonen konfigurasjonsmuligheter for å teste og sørge for at mikrofonen fungerer riktig. Klikk på "Next"-knappen for å gå videre til finalen skjermen på NetMeeting konfigurasjonsveiviseren.
9.
Klikk "Finish" for å fullføre konfigurasjonen av NetMeeting på datamaskinen din, og lukk konfigurasjonsveiviseren. Du kan nå kjøre NetMeeting, med snarveiene som veiviseren opprettet, slik at du kan koble direkte til andre NetMeeting-brukere via deres IP-adresse.

Tips og advarsler


  • hjelp av et webkamera med NetMeeting krever at webkameraet til å ha en VFW driver, som mange nyere webkameraer ikke har; omformere som kan skape VFW versjoner av moderne webcam drivere finnes imidlertid.
    Previous:nothing
    Next:hvordan du oppgraderer xp pro til media
    
    Copyright © 2011