Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slackware krav

Postet av : Jan-Olof Stoor

Linux-brukere tout evne til systemet til å kjøre på en eldre system som en av operativsystemet fordeler. Slackware, en distribusjon som har som mål å være den mest Unix-lignende av alle de forskjellige Linux-varianter, kan kjøre på datamaskiner som er nesten 20 år gammel. En eier av en gammel, men fungerende datamaskin kan vurdere å snu den til en Linux-boks, og Slackware er lavere systemkrav enn mange andre Linux-distribusjoner gjør det ideelt for dette formålet

Minimal Slackware Installer

Den Slackware OS passer på en 486 maskin med en 5 GB harddisk. Standarden Slackware bygge som kommer ut av CD er en enkel kommando-line bare grensesnitt som kan være skremmende til den moderne datamaskinen bruker. Du vil også trenge en CD-stasjon for å installere operativsystemet.

For Optimum Slackware Performance

Linux kjører godt på en 10 GB harddisk, men grafiske brukergrensesnitt kan minne intensive. Den swap partisjon, som Linux bruker når det ikke er nok ram til å kjøre et program, bør være minst 512 MB i størrelse. Gnome og KDE begge kjøre på datamaskiner med 128 MB minne. GUI kjører ikke fort på disse systemene. De fleste moderne datamaskiner vil kjøre Slackware raskt og problemfritt.

Anbefalte innstillinger for optimal Perforamce

Fordi Linux og forgjengeren Unix er utviklet for å fungere med Internet i tankene, skal brukeren ha et nettverkskort. Dette gjør oppdateringer enklere. En datamaskin med en 160 GB harddisk, 2GB minne, en USB-port, og en DVI-eller SVGA-skjerm vil føre til en Slackware maskin med Gnome eller KDE installert for å kjøre enda raskere enn en ekvivalent utstyrt Windows maskin. Dette satt opp ikke tillater spill eller intensive grafikk-programmer, men de fleste dataspill er spilt under Windows.

Hardware for grafiske applikasjoner

Brukere som gjør CAD eller grafikk animasjon kan være lurt å vurdere et grafikkort for å forbedre ytelse. Drivere finnes for mange modeller av Nvidia og Radeon-kort som fungerer under Linux, men en bruker bør sjekke Slackware er listen over kompatibel maskinvare før du legger en av disse kortene i systemet hans.

Gnome og KDE

Slackware ikke foreløpig kommer med skrivebordsmiljøet GNOME, men den kommer med en kopi av KDE. Brukere som ønsker å bruke Gnome miljøet kan laste ned Gnome Slackbuild fra GSB nettsted. KDE vil være mer kjent for Windows-brukere, og det senker learning tid for noen å bli vant til Linux's grafiske brukergrensesnitt miljøer.

Previous:nothing
Next:hvor å installere en ATI driver i ubuntu

Copyright © 2011