Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan installere windows xp skins

Postet av : Charlotte Wannberg

Windows XP kan tilpasses med skins og temaer som endrer utseendet på skrivebordet, oppgavelinjen, menyer og visse Microsoft-programmer. Microsoft bruker begrepet "hud" å referere til programvare som endrer utseendet til en applikasjon, og "tema" å referere til programvare som endrer utseendet på Windows XP som helhet. Begge kan lastes ned fra Microsofts webområde og installert i løpet av sekunder
1. .
Åpne din standard nettleser og naviger til Windows XP Desktop Enhancements siden på Microsofts nettsted.
to.
Bla gjennom valg av programvaren som er oppført under Temaer og Skins posisjon. Hvis noen av titlene og forklaringer høres ut som noe du kanskje har lyst å prøve på datamaskinen din, klikk på linken for å se eksempel grafikk og for å lære mer.
Tre.
Klikk koblingen for nedlasting for installasjonsfilen av huden eller temaet du vil laste ned og installere. Denne linken vil bli plassert på høyre side av hver hud eller temaside.
fire.
Godkjenne laste ned når du blir bedt om, så venter til installasjonsfilen er lastet ned.
fem.
Dobbeltklikk på installasjonsfilen til starte installasjonsveiviseren. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen. Avhengig av huden eller temaet du har lastet ned, kan du bli bedt om å starte systemet på nytt før endringene trer i kraft.

Previous:nothing
Next:Hvordan installere windows xp sp2

Copyright © 2011