Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

typer utvendig vindusskodder

Postet av : Ulf Friberg

Utvendig vinduet skodder kommer i flere stilarter og er laget av tre, vinyl, metall eller et sammensatt av tre og vinyl. Utvendig vinduet skodder kommer i en rekke størrelser for å passe alle størrelser vindu

louvered

louvered skodder har horisontale slats som er permanent skråstilt i vinkel for å slippe luft i. De kan ett panel fra topp til bunn eller to små paneler med en bred stripe hvis materialet mellom.

Hevet panelt

Hevet panelt skodder har senteret paneler som er tykkere enn resten av lukkeren. Hevet panelt skodder ser veldig mye ut som et kjøkkenskap dør.

Board-N-Batten

Board-N-Batten skodder er tre slats som er ordnet vertikalt enten tett sammen eller med et mellomrom i mellom lamellene. Lamellene er festet til to tykkere vedkubber lagt horisontalt på tvers av dem (en nær toppen og en annen nær bunnen).

Bahama

Bahama skodder ligne en louvered lukker. har Bahama skodder en smalere ramme og i stedet for å være delt horisontalt, har de en smal panel dele dem vertikalt.

Accordion Skodder

Trekkspill skodder er brukt som beskyttelse mot harde stormer. De fungerer akkurat som et trekkspill, trekke ut fra den ene siden til den andre og brette opp til å bli nesten usynlig.

Previous:nothing
Next:hva er karnappvinduer?

Copyright © 2011